Isparta Belediyesi tarafından Davraz Kayak Merkezi bağlantı yolu asfaltlanıyor

ISPARTA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2023 - 21:11, Güncelleme: 01.09.2023 - 17:28
 

Isparta Belediyesi tarafından Davraz Kayak Merkezi bağlantı yolu asfaltlanıyor

Isparta Belediyesi tarafından Davraz Kayak Merkezi bağlantı yolu asfaltlanıyor
Isparta Belediyesi ve İl Özel İdaresi işbirliğinde Davraz Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Mahrukatçılar Sitesi ile Davraz Kayak Merkezi yolu başlangıcı arasındaki 4 kilometre uzunluğundaki yola yeni asfalt dökülüyor.Isparta Belediyesi şehrin alt bölgeleri olarak bilinen Davraz Mahallesi sınırları içerisindeki Cezaevi ve yan tarafında bulunan yeni yerleşim bölgelerinin de yer aldığı 7 sokakta yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları gerçekleştirmişti. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce sürdürülen çalışmalar çerçevesinde bölgede sıfırdan yağmur suyu hattı çekildi. Davraz Mahallesi sınırları içerisindeki Cezaevi, Mahrukatçılar Sitesi ve 7 sokağı kapsayan yağmur suyu ana hattı DSİ’ye bağlı Lagus Deresine deşarj edildi.Bölgede altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Mahrukatçılar Sitesi ile Davraz Kayak Merkezi yolu girişine kadar olan, turizm yolu olarak adlandırılan ve deformeye uğrayan yolda asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Isparta Belediyesi ve İl Özel İdaresi işbirliğinde yapılan çalışmalarda yol yeniden asfaltlanıyor. Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarında Mahrukatçılar Sitesi önünden Davraz Kayak Merkezi yolu girişine kadarki 4 kilometre uzunluğundaki yola yeni asfalt dökülüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla bölgede bulunan köy ile Davraz Kayak Merkezi’ne giden bağlantı yolu daha konforlu hale getirilmiş olacak.
Isparta Belediyesi tarafından Davraz Kayak Merkezi bağlantı yolu asfaltlanıyor
Isparta Belediyesi ve İl Özel İdaresi işbirliğinde Davraz Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Mahrukatçılar Sitesi ile Davraz Kayak Merkezi yolu başlangıcı arasındaki 4 kilometre uzunluğundaki yola yeni asfalt dökülüyor.
Isparta Belediyesi şehrin alt bölgeleri olarak bilinen Davraz Mahallesi sınırları içerisindeki Cezaevi ve yan tarafında bulunan yeni yerleşim bölgelerinin de yer aldığı 7 sokakta yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları gerçekleştirmişti. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce sürdürülen çalışmalar çerçevesinde bölgede sıfırdan yağmur suyu hattı çekildi. Davraz Mahallesi sınırları içerisindeki Cezaevi, Mahrukatçılar Sitesi ve 7 sokağı kapsayan yağmur suyu ana hattı DSİ’ye bağlı Lagus Deresine deşarj edildi.
Bölgede altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Mahrukatçılar Sitesi ile Davraz Kayak Merkezi yolu girişine kadar olan, turizm yolu olarak adlandırılan ve deformeye uğrayan yolda asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Isparta Belediyesi ve İl Özel İdaresi işbirliğinde yapılan çalışmalarda yol yeniden asfaltlanıyor. Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarında Mahrukatçılar Sitesi önünden Davraz Kayak Merkezi yolu girişine kadarki 4 kilometre uzunluğundaki yola yeni asfalt dökülüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla bölgede bulunan köy ile Davraz Kayak Merkezi’ne giden bağlantı yolu daha konforlu hale getirilmiş olacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.