Isparta Doğa Koleji’nde Öğretmenler Günü coşkuyla kutlandı

YAŞAM 25.11.2023 - 14:24, Güncelleme: 25.11.2023 - 14:24
 

Isparta Doğa Koleji’nde Öğretmenler Günü coşkuyla kutlandı

Isparta Doğa Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladı. Eğitim camiasının değerli üyeleri, bu özel günü Isparta Hilton’da düzenlenen görkemli bir etkinlikle taçlandırdılar.
Kolejin kurucu temsilcisi Kamil Tamtürk, etkinlikte yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Tamtürk, “Bu özel günde hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılına yoğun ve güçlü bir hazırlık süreciyle başladık. Bugün, tüm yorgunluğumuzu arkada bırakarak, eğitimin önemini ve öğretmenlerimizin değerini bir kez daha hatırlıyoruz,” dedi. Doğa Koleji ailesi, tam kadro olarak katıldıkları bu etkinlikte, eğitimin ve öğretmenlerin önemini vurgulayan bir atmosfer yarattı. Etkinliğe, Doğa Koleji Genel Merkezden de Lisanslı Okullar Sorumlusu Genel Müdür Yardımcısı Arzu Aydın ve Lisanslı Okullar Bölge Koordinatörü Serkan Çelik katılım gösterdi. Öğretmenler ve yöneticiler, gecenin ilerleyen saatlerinde müzik eşliğinde eğlenerek, eğitim alanında gösterdikleri özveri ve çabanın keyfini çıkardılar. Isparta Doğa Koleji’nin bu özel kutlaması, öğretmenlerin ve eğitimcilerin toplumdaki önemini ve değerini bir kez daha gözler önüne serdi. Eğitimin gelecek nesiller üzerindeki etkisini fark eden bu değerli eğitim kurumu, Öğretmenler Günü’nde birlik ve beraberlik ruhunu en güzel şekilde yansıttı.  
Isparta Doğa Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladı. Eğitim camiasının değerli üyeleri, bu özel günü Isparta Hilton’da düzenlenen görkemli bir etkinlikle taçlandırdılar.

Kolejin kurucu temsilcisi Kamil Tamtürk, etkinlikte yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Tamtürk, “Bu özel günde hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılına yoğun ve güçlü bir hazırlık süreciyle başladık. Bugün, tüm yorgunluğumuzu arkada bırakarak, eğitimin önemini ve öğretmenlerimizin değerini bir kez daha hatırlıyoruz,” dedi.

Doğa Koleji ailesi, tam kadro olarak katıldıkları bu etkinlikte, eğitimin ve öğretmenlerin önemini vurgulayan bir atmosfer yarattı. Etkinliğe, Doğa Koleji Genel Merkezden de Lisanslı Okullar Sorumlusu Genel Müdür Yardımcısı Arzu Aydın ve Lisanslı Okullar Bölge Koordinatörü Serkan Çelik katılım gösterdi.

Öğretmenler ve yöneticiler, gecenin ilerleyen saatlerinde müzik eşliğinde eğlenerek, eğitim alanında gösterdikleri özveri ve çabanın keyfini çıkardılar.

Isparta Doğa Koleji’nin bu özel kutlaması, öğretmenlerin ve eğitimcilerin toplumdaki önemini ve değerini bir kez daha gözler önüne serdi. Eğitimin gelecek nesiller üzerindeki etkisini fark eden bu değerli eğitim kurumu, Öğretmenler Günü’nde birlik ve beraberlik ruhunu en güzel şekilde yansıttı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.