Isparta Tarım ve Hayvancılık Fuarı 10 Kasım Perşembe günü kapılarını ziyaretçilere açıyor

ISPARTA 10.11.2022 - 00:42, Güncelleme: 10.11.2022 - 00:42
 

Isparta Tarım ve Hayvancılık Fuarı 10 Kasım Perşembe günü kapılarını ziyaretçilere açıyor

Isparta Tarım ve Hayvancılık Fuarı 10 Kasım Perşembe günü kapılarını ziyaretçilere açıyor
Ticaret Borsası’nın öncülüğünde düzenlenen Isparta’nın en önemli fuar organizasyonu olan Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı 17. kez kapılarını açıyor. Tarım ve hayvancılığın kalbi Isparta’da atacak. Tarımla büyüyen Isparta’da önemli bir organizasyona imza atılacak. Bu yıl 17’incisi düzenlenecek olan Tarım Fuarı, 10 Kasım Perşembe günü Gökkubbe Fuar Alanında kapılarını ziyaretçilere açacak. Fuarın resmi açılış töreni ise 11 Kasım Cuma günü saat 15.00’da gerçekleştirilecek. Fuara tarım ve hayvancılık firmalarının yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin, fuarda tarım ve hayvancılık sektöründeki son teknolojiyi üreticilerle buluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin, “tarımla büyüyen Isparta hedefiyle yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Tarım ve Hayvancılık Fuarı 13 Kasım’a kadar Gökkubbe Fuar Alanında açık kalacak.
Isparta Tarım ve Hayvancılık Fuarı 10 Kasım Perşembe günü kapılarını ziyaretçilere açıyor

Ticaret Borsası’nın öncülüğünde düzenlenen Isparta’nın en önemli fuar organizasyonu olan Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı 17. kez kapılarını açıyor.

Tarım ve hayvancılığın kalbi Isparta’da atacak. Tarımla büyüyen Isparta’da önemli bir organizasyona imza atılacak. Bu yıl 17’incisi düzenlenecek olan Tarım Fuarı, 10 Kasım Perşembe günü Gökkubbe Fuar Alanında kapılarını ziyaretçilere açacak. Fuarın resmi açılış töreni ise 11 Kasım Cuma günü saat 15.00’da gerçekleştirilecek.

Fuara tarım ve hayvancılık firmalarının yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin, fuarda tarım ve hayvancılık sektöründeki son teknolojiyi üreticilerle buluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin, “tarımla büyüyen Isparta hedefiyle yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Tarım ve Hayvancılık Fuarı 13 Kasım’a kadar Gökkubbe Fuar Alanında açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.