Isparta TOKİ’de meraklı bekleyiş sona eriyor

ISPARTA 24.12.2022 - 12:41, Güncelleme: 24.12.2022 - 12:41
 

Isparta TOKİ’de meraklı bekleyiş sona eriyor

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta il merkezi ile ilçelere yapımı planlanan TOKİ Konutlarının Kur’alarının 22-23 Ocak tarihlerinde Isparta Belediyesi Kültür Merkezi’nde çekileceğini açıkladı.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta il merkezi ile ilçelere yapımı planlanan TOKİ Konutlarının Kur’alarının 22-23 Ocak tarihlerinde Isparta Belediyesi Kültür Merkezi’nde çekileceğini açıkladı.   Isparta Belediye Başkanı  Şükrü Başdeğirmen, Ispartalıların büyük bir sabırsızlıkla beklediği TOKİ Konut Kur’alarının tarihinin belirlendiğini açıkladı. Katıldığı Televizyon programında bu konuda açıklamalarda bulunan Başkan Başdeğirmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından  Isparta’daki TOKİ konutlarının kura çekiliş tarihinin kendisine bildirildiğini söyledi. Başdeğirmen, Isparta il merkezi ile ilçelere yapımı planlanan toplam 2352  TOKİ Konutunun Kur’alarının 22 ve 23 Ocak tarihlerinde Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi’nde çekileceğini söyledi. Başkan Başdeğirmen  Isparta merkezine ilk etapta 350 konutun yapılacağını ancak yapımı planlanan diğer 1000 konutun yapımının da peyder pey gerçekleştirileceğini müjdeledi. GÖREV SÜREMİZ İÇİNDE YAPABİLDİĞİMİZ KADAR TOPLU KONUT YAPACAĞIZ Başkan Başdeğirmen, kendisinin göreve gelmeden önce Isparta’ya 5 bin toplu konut sözü verdiğini hatırlatarak, “Biz bu sözümüzün arkasındayız. Ancak biliyorsunuz pandemi yaşandı, o süreçte hiçbir şey yapılamadı.  22-23 Ocak tarihlerinde kur’alarını çekeceğimiz toplu konutlardan il merkezindeki 350 konutun yapımına hemen başlanacak. Yapımını planladığımız bin konutun da zamanla yapımı gerçekleştirilecek.  Önümüzdeki bir yıllık süre var, yapabildiğimiz kadar toplu konut yapmaya gayret sarfedeceğiz” dedi. Başdeğirmen, TOKİ Kur’alarının 22-23 Ocak’ta çekileceğini hatırlatarak ilçelerin de konut kur’alarının il merkezinde açıklanan tarihlerde gerçekleştirileceğini ifade etti. Başdeğirmen ayrıca Isparta’ya TOKİ tarafından işyerleri de yapılacağını sözlerine ekledi. ISPARTA’DA  KUR’ASI ÇEKİLECEK TOKİ KONUTLARININ  İLÇELERE GÖRE DAĞILIMI … Isparta Merkez’e 350 konut Keçiborlu; 150 Sosyal Konut Projesi Kuleönü; 150 Sosyal Konut Projesi Atabey; 3. Etap 100 Sosyal Konut Projesi Senirkent; 100 Sosyal Konut Projesi Yalvaç; 150 Sosyal Konut Projesi Yenişarbademli; 94 Sosyal Konut Projesi Gelendost; 3. Etap 100 Sosyal Konut Projesi Gönen; 71 Sosyal Konut Projesi Sav; 150 Sosyal Konut Projesi        
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta il merkezi ile ilçelere yapımı planlanan TOKİ Konutlarının Kur’alarının 22-23 Ocak tarihlerinde Isparta Belediyesi Kültür Merkezi’nde çekileceğini açıkladı.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta il merkezi ile ilçelere yapımı planlanan TOKİ Konutlarının Kur’alarının 22-23 Ocak tarihlerinde Isparta Belediyesi Kültür Merkezi’nde çekileceğini açıkladı.

 

Isparta Belediye Başkanı  Şükrü Başdeğirmen, Ispartalıların büyük bir sabırsızlıkla beklediği TOKİ Konut Kur’alarının tarihinin belirlendiğini açıkladı.

Katıldığı Televizyon programında bu konuda açıklamalarda bulunan Başkan Başdeğirmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından  Isparta’daki TOKİ konutlarının kura çekiliş tarihinin kendisine bildirildiğini söyledi. Başdeğirmen, Isparta il merkezi ile ilçelere yapımı planlanan toplam 2352  TOKİ Konutunun Kur’alarının 22 ve 23 Ocak tarihlerinde Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi’nde çekileceğini söyledi. Başkan Başdeğirmen  Isparta merkezine ilk etapta 350 konutun yapılacağını ancak yapımı planlanan diğer 1000 konutun yapımının da peyder pey gerçekleştirileceğini müjdeledi.

GÖREV SÜREMİZ İÇİNDE

YAPABİLDİĞİMİZ KADAR

TOPLU KONUT YAPACAĞIZ

Başkan Başdeğirmen, kendisinin göreve gelmeden önce Isparta’ya 5 bin toplu konut sözü verdiğini hatırlatarak, “Biz bu sözümüzün arkasındayız. Ancak biliyorsunuz pandemi yaşandı, o süreçte hiçbir şey yapılamadı.  22-23 Ocak tarihlerinde kur’alarını çekeceğimiz toplu konutlardan il merkezindeki 350 konutun yapımına hemen başlanacak. Yapımını planladığımız bin konutun da zamanla yapımı gerçekleştirilecek.  Önümüzdeki bir yıllık süre var, yapabildiğimiz kadar toplu konut yapmaya gayret sarfedeceğiz” dedi. Başdeğirmen, TOKİ Kur’alarının 22-23 Ocak’ta çekileceğini hatırlatarak ilçelerin de konut kur’alarının il merkezinde açıklanan tarihlerde gerçekleştirileceğini ifade etti. Başdeğirmen ayrıca Isparta’ya TOKİ tarafından işyerleri de yapılacağını sözlerine ekledi.

ISPARTA’DA  KUR’ASI ÇEKİLECEK

TOKİ KONUTLARININ

 İLÇELERE GÖRE DAĞILIMI …

Isparta Merkez’e 350 konut

  • Keçiborlu; 150 Sosyal Konut Projesi
  • Kuleönü; 150 Sosyal Konut Projesi
  • Atabey; 3. Etap 100 Sosyal Konut Projesi
  • Senirkent; 100 Sosyal Konut Projesi
  • Yalvaç; 150 Sosyal Konut Projesi
  • Yenişarbademli; 94 Sosyal Konut Projesi
  • Gelendost; 3. Etap 100 Sosyal Konut Projesi
  • Gönen; 71 Sosyal Konut Projesi
  • Sav; 150 Sosyal Konut Projesi

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.