Isparta Yeni Sanayi Sitesinde detaylı temizlik çalışması yapıldı

ISPARTA 21.08.2023 - 08:48, Güncelleme: 21.08.2023 - 08:48
 

Isparta Yeni Sanayi Sitesinde detaylı temizlik çalışması yapıldı

Isparta Belediyesi bir yandan mahallelerde genel temizlik çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan da hafta sonu dükkanların kapalı olduğu Yeni Sanayi Sitesinde detaylı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.
Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 44 mahallede 200 cadde ve 3.000’e yakın sokakta genel temizlik çalışmalarını rutin olarak sürdürürken, uçkunla mücadele çalışmalarını devam ettiriyor. Bunun yanında yine esnafın olmadığı pazar günleri de rutin olarak sanayi sitelerinde süpürge araçları ve arasözlerle temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla pazar günü sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bu sefer Yeni Sanayi Sitesinde detaylı temizlik çalışması yaptı. Ekiplerin tüm ana caddelerde, ara sokaklarda ve kaldırımlarda yaptığı detaylı temizlik çalışmaları kapsamında otlar biçildi, yollar süpürge araçları ile temizlendi ve sabunlu su ile yıkandı. Yeni Sanayi Sitesindeki mermer atıkları, kereste atıkları ve moloz atıkları başta olmak üzere ticarethanelerden çıkan sanayi atıkları tek tek kamyonlara yüklenerek bertaraf edilmek üzere Sanayi Sitesinden kaldırıldı. Isparta Belediyesinin Yeni Sanayi Sitesinde gerçekleştirmiş olduğu detaylı temizlik çalışmaları önümüzdeki günlerde Gül Küçük Sanayi Sitesinde yapılacak olan çalışmalarla devam edecek.
Isparta Belediyesi bir yandan mahallelerde genel temizlik çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan da hafta sonu dükkanların kapalı olduğu Yeni Sanayi Sitesinde detaylı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 44 mahallede 200 cadde ve 3.000’e yakın sokakta genel temizlik çalışmalarını rutin olarak sürdürürken, uçkunla mücadele çalışmalarını devam ettiriyor. Bunun yanında yine esnafın olmadığı pazar günleri de rutin olarak sanayi sitelerinde süpürge araçları ve arasözlerle temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla pazar günü sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bu sefer Yeni Sanayi Sitesinde detaylı temizlik çalışması yaptı. Ekiplerin tüm ana caddelerde, ara sokaklarda ve kaldırımlarda yaptığı detaylı temizlik çalışmaları kapsamında otlar biçildi, yollar süpürge araçları ile temizlendi ve sabunlu su ile yıkandı.

Yeni Sanayi Sitesindeki mermer atıkları, kereste atıkları ve moloz atıkları başta olmak üzere ticarethanelerden çıkan sanayi atıkları tek tek kamyonlara yüklenerek bertaraf edilmek üzere Sanayi Sitesinden kaldırıldı.

Isparta Belediyesinin Yeni Sanayi Sitesinde gerçekleştirmiş olduğu detaylı temizlik çalışmaları önümüzdeki günlerde Gül Küçük Sanayi Sitesinde yapılacak olan çalışmalarla devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.