Isparta’da aranan 30 şahıs yakalandı  

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2020 - 16:34, Güncelleme: 13.02.2020 - 16:34
 

Isparta’da aranan 30 şahıs yakalandı  

Isparta emniyeti suçlulara göz açtırmıyor. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmada il merkezinde hakkında yakalama kararı bulunan 30 şahıs gözaltına alındı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğimiz ekipleri İl merkezinde hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik bir çalışma yaptı. Yapılan çalışmada hakkında yakalama kararı bulunan 30 şahıs gözaltına alındı. Yakalananlar arasında “Basit Yaralama” suçundan 3 Yıl, 1 Ay, 15 Gün hapis cezası ile aranan R. Ü., “Kilitlenmek Sureti İle Muhafaza Altına Alınan Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan 2 Yıl, 6 Ay hapis cezası ile aranan şüpheli ve “Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme” suçundan 3 Yıl hapis cezası ile aranan şahıs bulunuyor. Gözaltına alınan 30 şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.
Isparta emniyeti suçlulara göz açtırmıyor. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmada il merkezinde hakkında yakalama kararı bulunan 30 şahıs gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğimiz ekipleri İl merkezinde hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik bir çalışma yaptı.

Yapılan çalışmada hakkında yakalama kararı bulunan 30 şahıs gözaltına alındı.

Yakalananlar arasında “Basit Yaralama” suçundan 3 Yıl, 1 Ay, 15 Gün hapis cezası ile aranan R. Ü., “Kilitlenmek Sureti İle Muhafaza Altına Alınan Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan 2 Yıl, 6 Ay hapis cezası ile aranan şüpheli ve “Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme” suçundan 3 Yıl hapis cezası ile aranan şahıs bulunuyor.

Gözaltına alınan 30 şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.