Isparta’da Ekmek fırınında fare vitrinde cirit attı

ISPARTA 29.10.2022 - 11:25, Güncelleme: 29.10.2022 - 11:33
 

Isparta’da Ekmek fırınında fare vitrinde cirit attı

Isparta’da Ekmek fırınında fare vitrinde cirit attı
Isparta’da bir ekmek fırınında ekmeklerin koyulduğu vitrinde fare gezdiği görüldü. Cep telefonu kamerasıyla çekilip, sosyal medyada paylaşılan görüntüde farenin, ekmeklerin üzerinde gezdiği görülüyor. Isparta merkezde bir ekmek fırınının vitrininde çekilen görüntüler mide bulandırdı. Fırının kapalı olduğu anlarda çekilen görüntülerde vitrinde bulunan ekmeklerin üzerinde fare gezdiği görülüyor. O anlar ise sosyal medyada da büyük tepki oluşturdu. DENETİM YETERSİZ Isparta’da fırınlara denetimlerin yetersiz olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. Özellikle Unlu mamullerinin üretildiği yerler hiç bir şekilde denetlenmiyor. İnsan sağlığının hiçe sayıldığı Isparta’da bu mide bulandıran görüntüler meydana geliyor. İŞTE EKMEĞİN ÜZERİNDE GEZEN FARE    
Isparta’da Ekmek fırınında fare vitrinde cirit attı

Isparta’da bir ekmek fırınında ekmeklerin koyulduğu vitrinde fare gezdiği görüldü. Cep telefonu kamerasıyla çekilip, sosyal medyada paylaşılan görüntüde farenin, ekmeklerin üzerinde gezdiği görülüyor.

Isparta merkezde bir ekmek fırınının vitrininde çekilen görüntüler mide bulandırdı. Fırının kapalı olduğu anlarda çekilen görüntülerde vitrinde bulunan ekmeklerin üzerinde fare gezdiği görülüyor. O anlar ise sosyal medyada da büyük tepki oluşturdu.

DENETİM YETERSİZ

Isparta’da fırınlara denetimlerin yetersiz olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. Özellikle Unlu mamullerinin üretildiği yerler hiç bir şekilde denetlenmiyor. İnsan sağlığının hiçe sayıldığı Isparta’da bu mide bulandıran görüntüler meydana geliyor.

İŞTE EKMEĞİN ÜZERİNDE GEZEN FARE

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.