Isparta’da esrarengiz kayıp 10 Yıldır aranıyor

ISPARTA 06.02.2024 - 15:00, Güncelleme: 06.02.2024 - 15:00
 

Isparta’da esrarengiz kayıp 10 Yıldır aranıyor

ISPARTA’NIN Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Çarıksaraylar Kasabasında yaşayan anne Fatma Erdem, kızının 10 yıldır kayıp olduğunu belirterek SHOW TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına konuk oldu. 15 Şubat 2014 yılından buyana kızının kayıp olduğunu söyleyen anne Fatma Erdem, “Bir ümit yaşadığını düşünüyorum” dedi.
Şükür Türkan Erdem’den 10 yıldır haber alınamıyor. Anne Fatma Erdem ise TV programına çıkarak yardım istedi. Kızının hamile olduğundan şüphelenen Fatma Erdem, eşinin işi için Isparta merkeze taşınacakları akşam olan 15 Şubat 2014 günü kaybolduğunu söyledi. Baba Mustafa Erdem ile kızının beraber hastaneye gittiklerini anlatan Fatma Erdem, kızının hamile olup olmadığını öğrenmek için babasıyla hastaneye gittiğini ancak geriye sadece eşinin eve geldiğinden bahsediyor. Programda Şükür Türkan Erdem’in kaybolduğu günden buyana yaşananları anlatan Didem Arslan ise, “Baba eve dönüyor. Kızını da yolda bir yere bıraktığını söylüyor. Fakat kız eve dönmüyor. Baba Mustafa Erdem; “Kız gebeydi, hastaneden sonra onu eve yakın bir yere bıraktım ve kıraathaneye uğradım” diyor. O gün bugündür kız kayıp. Aradan 10 yıl geçmiş. Kızdan haber alınamamış. Ölüsünü ya da dirisini bulmak istiyor” Anne Fatma Erdem, kızını bulmak için neden 10 yıl bekledin sorusuna ise eşinden dolayı olduğunu ve eşinin izin vermediğini anlatıyor. Anne Erdem; “Kızımın hayatta olduğunu sanmıyorum ama bir ümit. Eşimden ya da başkasından şüpheleniyorum. Babası kızını öldürmüş olabilir yada olmayabilir. Tam emin değilim” dedi. Programda Didem Arslan, kızına seslenmesini isterken Fatma Erdem ise, “Nerde olduğunu biliyorsanız lütfen söyleyin. Eşimden dolayı öldüğünü düşünüyorsanız söyleyin. İnan ki yaşayacak gücüm yok. Çocuğumdan da ümidi kestim. Yardımcı olun, yerini biliyorsanız Allah rızası için yerini söyleyin. Bir ümit yaşadığını düşünüyorum. Ölmüş olduğunu hissetmiyorum. Yaşadığını hissediyorum. Çocuğumu kaçıran var mı? Götürdüler mi? diye düşüyorum” SHOW TV’de Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında Fatma Erdem’in konuk olacağı yayın bugünde devam edecek.
ISPARTA’NIN Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Çarıksaraylar Kasabasında yaşayan anne Fatma Erdem, kızının 10 yıldır kayıp olduğunu belirterek SHOW TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına konuk oldu. 15 Şubat 2014 yılından buyana kızının kayıp olduğunu söyleyen anne Fatma Erdem, “Bir ümit yaşadığını düşünüyorum” dedi.

Şükür Türkan Erdem’den 10 yıldır haber alınamıyor. Anne Fatma Erdem ise TV programına çıkarak yardım istedi. Kızının hamile olduğundan şüphelenen Fatma Erdem, eşinin işi için Isparta merkeze taşınacakları akşam olan 15 Şubat 2014 günü kaybolduğunu söyledi. Baba Mustafa Erdem ile kızının beraber hastaneye gittiklerini anlatan Fatma Erdem, kızının hamile olup olmadığını öğrenmek için babasıyla hastaneye gittiğini ancak geriye sadece eşinin eve geldiğinden bahsediyor.

Programda Şükür Türkan Erdem’in kaybolduğu günden buyana yaşananları anlatan Didem Arslan ise, “Baba eve dönüyor. Kızını da yolda bir yere bıraktığını söylüyor. Fakat kız eve dönmüyor. Baba Mustafa Erdem; “Kız gebeydi, hastaneden sonra onu eve yakın bir yere bıraktım ve kıraathaneye uğradım” diyor. O gün bugündür kız kayıp. Aradan 10 yıl geçmiş. Kızdan haber alınamamış. Ölüsünü ya da dirisini bulmak istiyor”

Anne Fatma Erdem, kızını bulmak için neden 10 yıl bekledin sorusuna ise eşinden dolayı olduğunu ve eşinin izin vermediğini anlatıyor. Anne Erdem; “Kızımın hayatta olduğunu sanmıyorum ama bir ümit. Eşimden ya da başkasından şüpheleniyorum. Babası kızını öldürmüş olabilir yada olmayabilir. Tam emin değilim” dedi.

Programda Didem Arslan, kızına seslenmesini isterken Fatma Erdem ise, “Nerde olduğunu biliyorsanız lütfen söyleyin. Eşimden dolayı öldüğünü düşünüyorsanız söyleyin. İnan ki yaşayacak gücüm yok. Çocuğumdan da ümidi kestim. Yardımcı olun, yerini biliyorsanız Allah rızası için yerini söyleyin. Bir ümit yaşadığını düşünüyorum. Ölmüş olduğunu hissetmiyorum. Yaşadığını hissediyorum. Çocuğumu kaçıran var mı? Götürdüler mi? diye düşüyorum”

SHOW TV’de Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında Fatma Erdem’in konuk olacağı yayın bugünde devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.