Isparta’da hafif ticari aracın çarptığı traktör devrildi: 2 yaralı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2023 - 17:00, Güncelleme: 20.09.2023 - 16:44
 

Isparta’da hafif ticari aracın çarptığı traktör devrildi: 2 yaralı

Isparta’da hafif ticari aracın çarptığı traktör devrildi: 2 yaralı
Isparta’da hafif ticari aracın arkadan çarptığı traktörün devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.Kaza, Isparta’nın Gelendost ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Isparta-Konya Karayolu’nda seyir halinde olan Mehmet A. idaresindeki 40 ABK 289 plakalı hafif ticari araç, aynı istikamette seyir halinde olan Mustan A. hakimiyetindeki 32 KA 706 plakalı traktöre arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisi ile traktör devrildi. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla birlikte bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Meydana gelen kazada yaralanan traktör ve araç sürücüsü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza anı çevrede bulunan güvenlik ve cep telefonu kameralarına yansıdı.Öte yandan, ekipler tarafından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Isparta’da hafif ticari aracın çarptığı traktör devrildi: 2 yaralı
Isparta’da hafif ticari aracın arkadan çarptığı traktörün devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Kaza, Isparta’nın Gelendost ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Isparta-Konya Karayolu’nda seyir halinde olan Mehmet A. idaresindeki 40 ABK 289 plakalı hafif ticari araç, aynı istikamette seyir halinde olan Mustan A. hakimiyetindeki 32 KA 706 plakalı traktöre arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisi ile traktör devrildi. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla birlikte bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Meydana gelen kazada yaralanan traktör ve araç sürücüsü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza anı çevrede bulunan güvenlik ve cep telefonu kameralarına yansıdı.
Öte yandan, ekipler tarafından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.