Isparta'da Haluk Levent rüzgarı esti

ISPARTA 14.05.2022 - 15:26, Güncelleme: 14.05.2022 - 15:26
 

Isparta'da Haluk Levent rüzgarı esti

Haluk Levent Konserini 95 Bin Kişi İzledi
Yönetimi ve kiralaması JLL tarafından yapılan Isparta Meydan AVM, 7’den 77’ye herkes tarafından sevilen Haluk Levent’in konserine ev sahipliği yaptı. Ispartalıların akın ettiği konsere toplam 95 bin kişi katıldı. 25 yıllık hasretten sonra 23 Nisan’da açılışı gerçekleşen ve Isparta’nın yeni buluşma noktası olan Isparta Meydan Alışveriş Merkezi açılış etkinlikleri kapsamında Türk Rock müziğinin en sevilen isimlerinden Haluk Levent’i ağırladı.  ‘İğne atsan yere düşmez’ sözünün vücut bulduğu konserde, Isparta halkı alanı hınca hınç doldurdu. Başarılı sanat hayatının yanı sıra yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle de herkesin beğenisini toplayan Haluk Levent, Ispartalılara unutulmaz dakikalar yaşattı. 2013 yılında SDÜ’de verdiği konserde Isparta’ya doğaçlama şarkı yazan Haluk Levent, bu konseri de es geçmedi ve Isparta’ya ikinci kez şarkı yazdı. Konserde ayrıca Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen , Levent’e gül motifli bir hediye takdim etti.  
Haluk Levent Konserini 95 Bin Kişi İzledi

Yönetimi ve kiralaması JLL tarafından yapılan Isparta Meydan AVM, 7’den 77’ye herkes tarafından sevilen Haluk Levent’in konserine ev sahipliği yaptı. Ispartalıların akın ettiği konsere toplam 95 bin kişi katıldı.

25 yıllık hasretten sonra 23 Nisan’da açılışı gerçekleşen ve Isparta’nın yeni buluşma noktası olan Isparta Meydan Alışveriş Merkezi açılış etkinlikleri kapsamında Türk Rock müziğinin en sevilen isimlerinden Haluk Levent’i ağırladı.  ‘İğne atsan yere düşmez’ sözünün vücut bulduğu konserde, Isparta halkı alanı hınca hınç doldurdu.

Başarılı sanat hayatının yanı sıra yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle de herkesin beğenisini toplayan Haluk Levent, Ispartalılara unutulmaz dakikalar yaşattı.

2013 yılında SDÜ’de verdiği konserde Isparta’ya doğaçlama şarkı yazan Haluk Levent, bu konseri de es geçmedi ve Isparta’ya ikinci kez şarkı yazdı.

Konserde ayrıca Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen , Levent’e gül motifli bir hediye takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.