Isparta'da ITSO Ramazan Pidesi Fiyatlarını Belirledi

ISPARTA 21.03.2023 - 20:55, Güncelleme: 21.03.2023 - 20:55
 

Isparta'da ITSO Ramazan Pidesi Fiyatlarını Belirledi

Ramazan ayına sayılı günler kala yurt genelinde pide fiyatları da art arda açıklanmaya başladı. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Mart Ayı Meclis Toplantısında Ramazan pidesi ile ilgili fiyat tarifesi görüşüldü.
ITSO Meclis Toplantısında Ramazan pidesi için susamlı, susamsız olmak üzere iki ayrı fiyat tarifesi belirlendi. Türkiye genelinde 300 gram Ramazan pidesi 10 TL olarak belirlenirken, ITSO yönetimi Isparta’da 330 gram susamlı pidenin fiyatını 10 TL olarak belirledi. 330 gram susamsız pide ise 8 TL’den tüketiciyle buluşacak. Çevre illerden fiyat alarak bu karara vardıklarını belirten ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, “Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Isparta Fırıncılar Odası ile istişare ederek Isparta’mızda 330 gram susamlı pidenin fiyatını 10 TL, susamsız pidenin fiyatını ise 8 TL olarak belirledik. Bunu yaparken çevre illerimizden de fiyatlar aldık. Burada hizmet veren fırıncılarımız fedakarlık yaptı. Tüketicinin lehine bir karar alındığı kanaatindeyim.” dedi.
Ramazan ayına sayılı günler kala yurt genelinde pide fiyatları da art arda açıklanmaya başladı. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Mart Ayı Meclis Toplantısında Ramazan pidesi ile ilgili fiyat tarifesi görüşüldü.

ITSO Meclis Toplantısında Ramazan pidesi için susamlı, susamsız olmak üzere iki ayrı fiyat tarifesi belirlendi. Türkiye genelinde 300 gram Ramazan pidesi 10 TL olarak belirlenirken, ITSO yönetimi Isparta’da 330 gram susamlı pidenin fiyatını 10 TL olarak belirledi. 330 gram susamsız pide ise 8 TL’den tüketiciyle buluşacak.

Çevre illerden fiyat alarak bu karara vardıklarını belirten ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, “ Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Isparta Fırıncılar Odası ile istişare ederek Isparta’mızda 330 gram susamlı pidenin fiyatını 10 TL, susamsız pidenin fiyatını ise 8 TL olarak belirledik. Bunu yaparken çevre illerimizden de fiyatlar aldık. Burada hizmet veren fırıncılarımız fedakarlık yaptı. Tüketicinin lehine bir karar alındığı kanaatindeyim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.