Isparta’da Okullar Tatil Olacak Mı?

ISPARTA 05.02.2022 - 14:20, Güncelleme: 05.02.2022 - 14:20
 

Isparta’da Okullar Tatil Olacak Mı?

Isparta’da Okullar Tatil Olacak Mı?
Isparta’daki kar yağışının ardından kesilen elektrikler, kapanan yollar, halen daha temizlenmeyen yollar derken velilerin aklı pazartesi günü eğitim ve öğretim yılının başlayıp başlamamasında. Haber merkezimize ulaşan birçok mesajda, okulların açılıp açılmayacağı merak edilirken, elektriklerin olmadığı, kar kürüme ve temizleme çalışmalarının tam olarak yapılmadığı bir ortamda veliler çocuklarını okula göndermek istemiyor. Isparta’da 44 mahalle ve yaklaşık 100 okul var. Bu okulların bahçelerinde kar kürüme çalışmalarının yapılmadığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Isparta’nın çoğu noktasında halen daha yolların açılmadığını belirten veliler, okul yolu ve bahçelerinin de halen daha temizlenmediğini ifade etti. Kentte on binlerce öğrenci ve binlerce veli pazartesi günü eğitim ve öğretim yılının açılıp açılmayacağını merak ediyor. Konu hakkında yetkililerden açıklama bekleyen veliler, “Elektriklerin bir gelip bir gittiği ortamda çocuklarımızın okulda ısınma problemi yaşayacağını düşünüyoruz. Elektriklerin olmaması su kesintilerine de neden oluyor. Zaten havalar soğuk. Birde salgın hastalık ile mücadele ediliyorken, çocuklarımızı bu tehlike ile karşı karşıya bırakmak istemiyoruz” diyerek yetkililerden açıklama beklediklerini sözlerine ekledi.    
Isparta’da Okullar Tatil Olacak Mı?

Isparta’daki kar yağışının ardından kesilen elektrikler, kapanan yollar, halen daha temizlenmeyen yollar derken velilerin aklı pazartesi günü eğitim ve öğretim yılının başlayıp başlamamasında.

Haber merkezimize ulaşan birçok mesajda, okulların açılıp açılmayacağı merak edilirken, elektriklerin olmadığı, kar kürüme ve temizleme çalışmalarının tam olarak yapılmadığı bir ortamda veliler çocuklarını okula göndermek istemiyor.

Isparta’da 44 mahalle ve yaklaşık 100 okul var. Bu okulların bahçelerinde kar kürüme çalışmalarının yapılmadığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Isparta’nın çoğu noktasında halen daha yolların açılmadığını belirten veliler, okul yolu ve bahçelerinin de halen daha temizlenmediğini ifade etti.

Kentte on binlerce öğrenci ve binlerce veli pazartesi günü eğitim ve öğretim yılının açılıp açılmayacağını merak ediyor. Konu hakkında yetkililerden açıklama bekleyen veliler, “Elektriklerin bir gelip bir gittiği ortamda çocuklarımızın okulda ısınma problemi yaşayacağını düşünüyoruz. Elektriklerin olmaması su kesintilerine de neden oluyor. Zaten havalar soğuk. Birde salgın hastalık ile mücadele ediliyorken, çocuklarımızı bu tehlike ile karşı karşıya bırakmak istemiyoruz” diyerek yetkililerden açıklama beklediklerini sözlerine ekledi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.