Isparta’da pansiyonda kalan öğrenciler zehirlendi

ISPARTA 24.05.2024 - 15:08, Güncelleme: 24.05.2024 - 15:08
 

Isparta’da pansiyonda kalan öğrenciler zehirlendi

Isparta Gül Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nin pansiyonda kalan yaklaşık 50 öğrenci mide bulantısı, kusma, baş dönmesi şikayetleriyle hastanelere kaldırıldı.
Pansiyonda kalan yaklaşık 40 öğrenci akşam yemeğinden sonra aniden rahatsızlanarak ambulanslarla hastanelere tedavi altına alındı. Öğrenciler tedavi altına alınırken, ilk belirlemelere göre gıda zehirlenmesi şüphesi üzerinde duruluyor. Hastanede tedavi gören bir öğrencininvelisi Bekir Kocadağ, öğle yemeğinde çıkan tavuk yemeğinin, akşam da servis edildiğini kızının bu nedenle zehirlendiğini söyledi. Kocadağ, açıklamasında; “Kızım, Isparta Gül Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin pansiyonda kalıyor. Öğlen yemeğinde tavuk yemişler. Ardından akşam da öğleden kalan tavuk tekrar servis edilmiş. Kızım yemeği yedikten bir süre sonra mide bulantısı ve baş dönmesiyle rahatsızlanarak bayılmış, gözünü ambulansta açmış. Pansiyonda 70 kişi kalıyor, yaklaşık 40 kişi bu yemeği yemiş ve hepsi zehirlenmiş. Hala tedavi gören öğrenciler var. Konuyla ilgili bugün ifade verip şikayette bulunacağım” şeklinde konuştu.
Isparta Gül Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nin pansiyonda kalan yaklaşık 50 öğrenci mide bulantısı, kusma, baş dönmesi şikayetleriyle hastanelere kaldırıldı.

Pansiyonda kalan yaklaşık 40 öğrenci akşam yemeğinden sonra aniden rahatsızlanarak ambulanslarla hastanelere tedavi altına alındı. Öğrenciler tedavi altına alınırken, ilk belirlemelere göre gıda zehirlenmesi şüphesi üzerinde duruluyor.

Hastanede tedavi gören bir öğrencininvelisi Bekir Kocadağ, öğle yemeğinde çıkan tavuk yemeğinin, akşam da servis edildiğini kızının bu nedenle zehirlendiğini söyledi. Kocadağ, açıklamasında; “Kızım, Isparta Gül Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin pansiyonda kalıyor. Öğlen yemeğinde tavuk yemişler. Ardından akşam da öğleden kalan tavuk tekrar servis edilmiş. Kızım yemeği yedikten bir süre sonra mide bulantısı ve baş dönmesiyle rahatsızlanarak bayılmış, gözünü ambulansta açmış. Pansiyonda 70 kişi kalıyor, yaklaşık 40 kişi bu yemeği yemiş ve hepsi zehirlenmiş. Hala tedavi gören öğrenciler var. Konuyla ilgili bugün ifade verip şikayette bulunacağım” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.