Ispartalı öğrencilerden anlamlı proje

İLÇELER 27.02.2024 - 19:10, Güncelleme: 27.02.2024 - 19:10
 

Ispartalı öğrencilerden anlamlı proje

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde 14 öğretmen Ve 240 öğrenci Sıfır Atığa Farkındalık Oluşturmak Amacıyla "sıfır Atık Sergisi" Oluşturdu.
Isparta’nın Eğirdir ilçesinde 14 öğretmen ve 240 öğrenci sıfır atığa farkındalık oluşturmak amacıyla "Sıfır Atık Sergisi" oluşturdu. Eğirdir ilçesİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri geri dönüşümün önemine dikkat çekmek ve sıfır atığa farkındalık oluşturmak için okul velilerinin desteği ve öğrencilerin ürünleri ile gerçekleştirdiği "Sıfır Atık Projesi" çerçevesinde "Sıfır Atık Sergisi" oluşturuldu. 14 öğretmen ve 240 öğrencinin görev aldığı Sıfır atık projesinde 150 eser sergilendi. Gerçekleştirilen etkinliğe Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Erol katıldı. Sıfır Atık Projesi ile amaçlanan, “Öğrencilere sıfır atık kavramını tanıtmak, öğrencilerin gündelik yaşamlarında atıkları nasıl azaltacakları, daha az tüketecekleri ve farklı şekillerde değerlendirebilecekleri konularda farkındalık oluşturmak” olarak belirtildi. "Sıfır Atık Projesi" kapsamında geri dönüşümün önemine dikkat çekmek ve “Sıfır Atık” konusunda farkındalık oluşturmak için Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri, velilerinin de desteği ile kullanılmayan atık materyalleri ile "Sıfır Atık Sergisi" oluşturdular. Çocukların, el emeği ürünlerinden oluşan serginin açılışı,  Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik beraberinde Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Erol ve okul müdürü Soner Önal tarafından öğretmenler ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bahçesinde düzenlenen sergideki atıklardan dönüştürülmüş el emeği ürünleri tek tek inceleyerek, çocuklarla sohbet eden Kaymakam Çelik, “Evlatlarımızın evlerindeki atık materyaller güzel birer sanat eserine dönüşmüş. Bu atıkların değerlendirilmesi çevremiz açısından çok önemli. Tüm evlatlarımızı bu güzel çalışmalarından dolayı kutluyor, onlara başarılı, mutlu bir gelecek diliyorum. Emeklerine sağlık.” dedi.
Isparta’nın Eğirdir İlçesinde 14 öğretmen Ve 240 öğrenci Sıfır Atığa Farkındalık Oluşturmak Amacıyla "sıfır Atık Sergisi" Oluşturdu.

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde 14 öğretmen ve 240 öğrenci sıfır atığa farkındalık oluşturmak amacıyla "Sıfır Atık Sergisi" oluşturdu.

Eğirdir ilçesİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri geri dönüşümün önemine dikkat çekmek ve sıfır atığa farkındalık oluşturmak için okul velilerinin desteği ve öğrencilerin ürünleri ile gerçekleştirdiği "Sıfır Atık Projesi" çerçevesinde "Sıfır Atık Sergisi" oluşturuldu. 14 öğretmen ve 240 öğrencinin görev aldığı Sıfır atık projesinde 150 eser sergilendi.

Gerçekleştirilen etkinliğe Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Erol katıldı. Sıfır Atık Projesi ile amaçlanan, “Öğrencilere sıfır atık kavramını tanıtmak, öğrencilerin gündelik yaşamlarında atıkları nasıl azaltacakları, daha az tüketecekleri ve farklı şekillerde değerlendirebilecekleri konularda farkındalık oluşturmak” olarak belirtildi.

"Sıfır Atık Projesi" kapsamında geri dönüşümün önemine dikkat çekmek ve “Sıfır Atık” konusunda farkındalık oluşturmak için Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri, velilerinin de desteği ile kullanılmayan atık materyalleri ile "Sıfır Atık Sergisi" oluşturdular.
Çocukların, el emeği ürünlerinden oluşan serginin açılışı,  Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik beraberinde Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Erol ve okul müdürü Soner Önal tarafından öğretmenler ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bahçesinde düzenlenen sergideki atıklardan dönüştürülmüş el emeği ürünleri tek tek inceleyerek, çocuklarla sohbet eden Kaymakam Çelik, “Evlatlarımızın evlerindeki atık materyaller güzel birer sanat eserine dönüşmüş. Bu atıkların değerlendirilmesi çevremiz açısından çok önemli. Tüm evlatlarımızı bu güzel çalışmalarından dolayı kutluyor, onlara başarılı, mutlu bir gelecek diliyorum. Emeklerine sağlık.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.