Isparta’ya bir güneş gibi doğacaksınız

ISPARTA 07.03.2024 - 13:56, Güncelleme: 07.03.2024 - 13:56
 

Isparta’ya bir güneş gibi doğacaksınız

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural seçim çalışmalarını şehir merkezindeki esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Esnafın dükkanlarını tek tek gezen ve esnafın taleplerini tek tek dinleyen Tural, esnafa Isparta’ya kazandıracağı projeleri anlattı.
Esnafla birlik içinde Isparta’yı yöneteceklerini belirten Tural, göreve geldiklerinde projelerini tek tek hayata geçireceği ve İyi belediyecilikle Isparta’nın rahata kavuşacağınızı söyledi. Esnaftan destek isteyen Tural esnafını içinden geldiğini ve sorunların projelerle çözüme kavuşacağını kaydetti.  Başkan Adayı Tural’a desteğini açıklayan esnaflar “Başkanım ekonomik olarak iyi durumda değiliz. Ama yerelde sorunlarıma çözüm olacaksınız. İnşallah Isparta’ya bir güneş gibi doğacaksınız. Gönlümüz sizlerle Rabbim yolunu açık etsin.  Seninle gurur duyuyoruz” dedi. Üzüm Pazarı ziyaretinde antika dükkanı olan bomba 32 haber sitesi sahibi Tarkan Çetin’i de ziyaret eden Başkan Adayı Tural’a Çetin,  “Meşakkatli ve zorlu bir yola çıktınız. Sizleri takip ediyoruz. Çıktığınız bu yolda başarılar dilerim”  dileğinde bulundu. Tural, tüm esnafa desteğinden dolayı teşekkür etti
İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural seçim çalışmalarını şehir merkezindeki esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Esnafın dükkanlarını tek tek gezen ve esnafın taleplerini tek tek dinleyen Tural, esnafa Isparta’ya kazandıracağı projeleri anlattı.

Esnafla birlik içinde Isparta’yı yöneteceklerini belirten Tural, göreve geldiklerinde projelerini tek tek hayata geçireceği ve İyi belediyecilikle Isparta’nın rahata kavuşacağınızı söyledi. Esnaftan destek isteyen Tural esnafını içinden geldiğini ve sorunların projelerle çözüme kavuşacağını kaydetti.

 Başkan Adayı Tural’a desteğini açıklayan esnaflar “Başkanım ekonomik olarak iyi durumda değiliz. Ama yerelde sorunlarıma çözüm olacaksınız. İnşallah Isparta’ya bir güneş gibi doğacaksınız. Gönlümüz sizlerle Rabbim yolunu açık etsin.  Seninle gurur duyuyoruz” dedi. Üzüm Pazarı ziyaretinde antika dükkanı olan bomba 32 haber sitesi sahibi Tarkan Çetin’i de ziyaret eden Başkan Adayı Tural’a Çetin,  “Meşakkatli ve zorlu bir yola çıktınız. Sizleri takip ediyoruz. Çıktığınız bu yolda başarılar dilerim”  dileğinde bulundu. Tural, tüm esnafa desteğinden dolayı teşekkür etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.