Isparta’ya madalyalar ile döndüler

SPOR 04.09.2023 - 18:04, Güncelleme: 04.09.2023 - 18:04
 

Isparta’ya madalyalar ile döndüler

Manisa Muradiye Spor Salonu’nda 31 Ağustos- 2 Eylül tarihlerin arasında 2.iller arası Murat Eşsiz Karate Turnuvası düzenlendi. Müsabakalara 24 ilden, 112 kulüp ve 2100 sporcu katıldı. Katılan iller arasında Isparta’da yer aldı.
Katılımın yoğun olduğu organizasyon, iller arası turnuvadan daha çok Türkiye Şampiyonası düzeyinde zor ve yoğun bir şekilde gerçekleşti. 2100 sporcunun kayıt yaptırdığı turnuva, kata ve kumite kategorilerinde düzenlendi. Minik-yıldız-ümit-genç ve U-21 kategorilerinde yapılan müsabakalara, minik yıldız ve ümitler kategorisinde Isparta’dan katılım sağlandı. Birinci gün kata ve 2014 doğumlular mücadelesi ile başlayan yarışmalar sonunda Isparta’yı temsil eden Karakaş Spor Kulübü sporcuları 4 final yaptı. Mücadeleler sonucunda sporcular 1 altın 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandılar. Kata Genel Klasman puan sıralamasında Karakaş Spor Kulübü üçüncü oldu. Kata derece yapan sporcular: 7 yaşındaki Enes Gündaşlı, erkekler kata dalına altın madalya, 10 yaşındaki Hakan Çınar Toklu, erkek kata dalında gümüş madalya, 11 yaşındaki Melih Tarık Naimoğlu, erkek kata dalında bronz madalya, 11 yaşındaki Mukaddes Feyza Yükselmiş, kızlar kata dalında gümüş madalya kazandı. Kumite müsabakalarında 7 final yapan sporcular, 2 altın 3 gümüş 2 bronz madalya ile kürsüde yerlerini aldılar. Kumite derece yapan sporcular: 9 yaşındaki Ali Emir Çelik, erkek kumite dalında altın madalya, 9 yaşındaki Göktuğ Akşen, erkek kumite dalında gümüş madalya, 13 yaşındaki Eren Akkaya erkek kumite dalında altın madalya, 13 yaşındaki Mehmet Topal, kumite dalında gümüş madalya, 12 yaşındaki Hasan Efe Çelik, kumite dalında gümüş madalya, 9 yaşındaki Ece Ünal, kızlar kumite dalında bronz madalya, 12 yaşındaki Esmagül İstek, kızlar kumite dalında bronz madalya kazandı.  
Manisa Muradiye Spor Salonu’nda 31 Ağustos- 2 Eylül tarihlerin arasında 2.iller arası Murat Eşsiz Karate Turnuvası düzenlendi. Müsabakalara 24 ilden, 112 kulüp ve 2100 sporcu katıldı. Katılan iller arasında Isparta’da yer aldı.

Katılımın yoğun olduğu organizasyon, iller arası turnuvadan daha çok Türkiye Şampiyonası düzeyinde zor ve yoğun bir şekilde gerçekleşti. 2100 sporcunun kayıt yaptırdığı turnuva, kata ve kumite kategorilerinde düzenlendi. Minik-yıldız-ümit-genç ve U-21 kategorilerinde yapılan müsabakalara, minik yıldız ve ümitler kategorisinde Isparta’dan katılım sağlandı.

Birinci gün kata ve 2014 doğumlular mücadelesi ile başlayan yarışmalar sonunda Isparta’yı temsil eden Karakaş Spor Kulübü sporcuları 4 final yaptı. Mücadeleler sonucunda sporcular 1 altın 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandılar. Kata Genel Klasman puan sıralamasında Karakaş Spor Kulübü üçüncü oldu.

Kata derece yapan sporcular:

7 yaşındaki Enes Gündaşlı, erkekler kata dalına altın madalya, 10 yaşındaki Hakan Çınar Toklu, erkek kata dalında gümüş madalya, 11 yaşındaki Melih Tarık Naimoğlu, erkek kata dalında bronz madalya, 11 yaşındaki Mukaddes Feyza Yükselmiş, kızlar kata dalında gümüş madalya kazandı.

Kumite müsabakalarında 7 final yapan sporcular, 2 altın 3 gümüş 2 bronz madalya ile kürsüde yerlerini aldılar.

Kumite derece yapan sporcular:

9 yaşındaki Ali Emir Çelik, erkek kumite dalında altın madalya, 9 yaşındaki Göktuğ Akşen, erkek kumite dalında gümüş madalya, 13 yaşındaki Eren Akkaya erkek kumite dalında altın madalya, 13 yaşındaki Mehmet Topal, kumite dalında gümüş madalya, 12 yaşındaki Hasan Efe Çelik, kumite dalında gümüş madalya, 9 yaşındaki Ece Ünal, kızlar kumite dalında bronz madalya, 12 yaşındaki Esmagül İstek, kızlar kumite dalında bronz madalya kazandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.