ISUBÜ Rektörü Diler, OSB MYO Öğrencileri İle Kahvaltıda Buluştu

ISPARTA 26.05.2022 - 12:40, Güncelleme: 26.05.2022 - 12:40
 

ISUBÜ Rektörü Diler, OSB MYO Öğrencileri İle Kahvaltıda Buluştu

ISUBÜ Rektörü Diler, OSB MYO Öğrencileri İle Kahvaltıda Buluştu
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Türkiye’de 209 üniversite içerisinde 19.  ve Batı Akdeniz Bölgesinde tek olan Isparta OSB Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Rektör Diler öğrencilere “bulundukları sanayi bölgesinde sanayicilerle birlikte nitelikli olarak yetiştirilmeleri için tüm imkanları seferber ettiklerini en kısa zamanda yeni ve modern bir okul yaptırılarak çok daha iyi şartlarda eğitim öğretime devam edileceğini” belirtti. Bunu yanında OSB MYO öğrencilerinin Teknofest ve Tübitak projeleri, sanayicilerimiz ile birlikte yaptıkları projeler ile ilgili bilgi alan Rektör Diler,  “her türlü desteği sizin için seferber ediyoruz. Sizler de bu desteği hak ediyorsunuz, sizlere güvenimiz tam, çok kısa zamanda OSB MYO öğrencilerimizin adını çok güzel yerlerde göreceğiz” dedi. Öğrenciler ile uzun süre eğitim öğretim proje ve hayata dair sohbet eden Rektör Diler başarı ve sağlık dilekleri ile OSB MYO’dan ayrıldı.  
ISUBÜ Rektörü Diler, OSB MYO Öğrencileri İle Kahvaltıda Buluştu

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Türkiye’de 209 üniversite içerisinde 19.  ve Batı Akdeniz Bölgesinde tek olan Isparta OSB Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Rektör Diler öğrencilere “bulundukları sanayi bölgesinde sanayicilerle birlikte nitelikli olarak yetiştirilmeleri için tüm imkanları seferber ettiklerini en kısa zamanda yeni ve modern bir okul yaptırılarak çok daha iyi şartlarda eğitim öğretime devam edileceğini” belirtti.

Bunu yanında OSB MYO öğrencilerinin Teknofest ve Tübitak projeleri, sanayicilerimiz ile birlikte yaptıkları projeler ile ilgili bilgi alan Rektör Diler,  “her türlü desteği sizin için seferber ediyoruz. Sizler de bu desteği hak ediyorsunuz, sizlere güvenimiz tam, çok kısa zamanda OSB MYO öğrencilerimizin adını çok güzel yerlerde göreceğiz” dedi. Öğrenciler ile uzun süre eğitim öğretim proje ve hayata dair sohbet eden Rektör Diler başarı ve sağlık dilekleri ile OSB MYO’dan ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.