İtfaiye ekipleri Yaşlı kadın için seferber oldu

ISPARTA 21.08.2022 - 13:56, Güncelleme: 21.08.2022 - 13:56
 

İtfaiye ekipleri Yaşlı kadın için seferber oldu

İtfaiye ekipleri Yaşlı kadın için seferber oldu
Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde bir binanın 4'ncü katında odada mahsur kalan 63 yaşındaki Hanifa Doğdu, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay dün 12.00 sıralarında Cami Kebir Mahallesinde meydana geldi. Bir süre önce eşi vefat eden ve yalnız yaşayan Hanifa Doğdu, kapı kolu bulunmayan odada kilitli kaldı. Şeker ve tansiyon hastası olan ve ilaçları diğer odada bulunan kadın fenalaşmaya başladı. Pencereden yardım isteyen Hanifa Doğdu, ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye aracının merdiveni ile Hanifa Doğdu'nun bulunduğu kata çıkan ekipler, içeriye girerek kilitli olan kapıyı kırdı. Hanifa Doğdu, odadan kurtarılırken, sağlık ekipleri tarafından tedbir amaçlı muayenesi yapıldı. Sağlık durumu iyi olduğu belirtilen Doğdu, ekipleri teşekkür etti.  
İtfaiye ekipleri Yaşlı kadın için seferber oldu

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde bir binanın 4'ncü katında odada mahsur kalan 63 yaşındaki Hanifa Doğdu, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay dün 12.00 sıralarında Cami Kebir Mahallesinde meydana geldi. Bir süre önce eşi vefat eden ve yalnız yaşayan Hanifa Doğdu, kapı kolu bulunmayan odada kilitli kaldı. Şeker ve tansiyon hastası olan ve ilaçları diğer odada bulunan kadın fenalaşmaya başladı. Pencereden yardım isteyen Hanifa Doğdu, ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye aracının merdiveni ile Hanifa Doğdu'nun bulunduğu kata çıkan ekipler, içeriye girerek kilitli olan kapıyı kırdı. Hanifa Doğdu, odadan kurtarılırken, sağlık ekipleri tarafından tedbir amaçlı muayenesi yapıldı. Sağlık durumu iyi olduğu belirtilen Doğdu, ekipleri teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.