ITSO Başkanı Çelik: ORTAK PAYDAMIZ ISPARTA’YA HİZMETTİR

EKONOMİ 19.01.2023 - 16:03, Güncelleme: 19.01.2023 - 16:03
 

ITSO Başkanı Çelik: ORTAK PAYDAMIZ ISPARTA’YA HİZMETTİR

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, beraberinde Başkan Yardımcısı Hüseyin Dede ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Topaloğlu ile birlikte İyi Parti İl ve İlçe Teşkilatına iade-i ziyarette bulundu.
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik ve ekibi bir yandan ziyaretçilerini kabul ediyor, diğer yandan da iade-i ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Börekçi ve partilileri ziyaret eden ITSO Başkanı Metin Çelik, önemli mesajlar verdi. Başkan Çelik, “Seçim sürecinin ardından bizleri ziyaret eden siyasi partilerimize iade-i ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda sizlerle bir araya gelelim, Isparta’mızı konuşalım istedik. Her zaman söylüyoruz, sizin ve bizim yaptığımız görevler gönüllülük esasıyla yapılan görevlerdir. Ben tabi ki tüm partilerimize olduğu gibi size de bu görevleri aldığınız için teşekkür ediyorum. Çünkü ülkemizin kurtuluşu siyasettedir. Buralarda mutlaka birilerinin görev almaları gerekir. Ben size çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Ortak paydamız Isparta’ya hizmettir. İnşallah Isparta’mıza hep birlikte güzel şeyler yaparız, ilimizi üst seviyelere taşırız.” dedi. Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Başkan Çelik ve ekibine teşekkür etti.
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, beraberinde Başkan Yardımcısı Hüseyin Dede ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Topaloğlu ile birlikte İyi Parti İl ve İlçe Teşkilatına iade-i ziyarette bulundu.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik ve ekibi bir yandan ziyaretçilerini kabul ediyor, diğer yandan da iade-i ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Börekçi ve partilileri ziyaret eden ITSO Başkanı Metin Çelik, önemli mesajlar verdi.

Başkan Çelik, “Seçim sürecinin ardından bizleri ziyaret eden siyasi partilerimize iade-i ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda sizlerle bir araya gelelim, Isparta’mızı konuşalım istedik. Her zaman söylüyoruz, sizin ve bizim yaptığımız görevler gönüllülük esasıyla yapılan görevlerdir. Ben tabi ki tüm partilerimize olduğu gibi size de bu görevleri aldığınız için teşekkür ediyorum. Çünkü ülkemizin kurtuluşu siyasettedir. Buralarda mutlaka birilerinin görev almaları gerekir. Ben size çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Ortak paydamız Isparta’ya hizmettir. İnşallah Isparta’mıza hep birlikte güzel şeyler yaparız, ilimizi üst seviyelere taşırız.” dedi.

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Başkan Çelik ve ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.