ITSO’DAN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İÇİN ÖNEMLİ İŞBİRLİĞİ

ISPARTA 24.05.2024 - 15:58, Güncelleme: 24.05.2024 - 15:58
 

ITSO’DAN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İÇİN ÖNEMLİ İŞBİRLİĞİ

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü arasında önemli bir işbirliği protokolü imzalandı. Protokol, sürdürülebilir çevre ve şehircilik uygulamalarının tanıtılması, geliştirilmesi ve desteklenmesini amaçlıyor.
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Abdullah Borca tarafından ‘Sürdürülebilir çevre ve şehircilik uygulamalarını tanıtma, geliştirme ve destekleme işbirliği protokolü’ imzalandı. Protokol, çevrenin korunması ve sürdürülebilir kalkınma ilkelerine uygun olarak sıfır atık, atık yönetimi, içme suyu, atık su ve hava kirliliği, akıllı şehirler  gibi konularda eğitim, bilgilendirme, iyi uygulama örneklerinin yaygınlaştırılması ve bilinçlendirme faaliyetlerini içeriyor. Bu işbirliğiyle, başarılı çalışmaların ödüllendirilmesi, teknik inceleme gezileri ve eğitimlerle farkındalık oluşturulması, özel ve resmi kurumlarla işbirliği yapılması gibi hedefler belirlendi.  Protokol kapsamında çalışmalara katkı veren ve kendi sektöründe örnek çevreci iyi uygulamalar geliştiren Isparta Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin ödüllendirileceği belirtildi.  Teknik detaylar Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile ITSO’nun web sayfası ve sosyal medyasından duyurulacak.
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü arasında önemli bir işbirliği protokolü imzalandı. Protokol, sürdürülebilir çevre ve şehircilik uygulamalarının tanıtılması, geliştirilmesi ve desteklenmesini amaçlıyor.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Abdullah Borca tarafından ‘Sürdürülebilir çevre ve şehircilik uygulamalarını tanıtma, geliştirme ve destekleme işbirliği protokolü’ imzalandı. Protokol, çevrenin korunması ve sürdürülebilir kalkınma ilkelerine uygun olarak sıfır atık, atık yönetimi, içme suyu, atık su ve hava kirliliği, akıllı şehirler  gibi konularda eğitim, bilgilendirme, iyi uygulama örneklerinin yaygınlaştırılması ve bilinçlendirme faaliyetlerini içeriyor.
Bu işbirliğiyle, başarılı çalışmaların ödüllendirilmesi, teknik inceleme gezileri ve eğitimlerle farkındalık oluşturulması, özel ve resmi kurumlarla işbirliği yapılması gibi hedefler belirlendi. 
Protokol kapsamında çalışmalara katkı veren ve kendi sektöründe örnek çevreci iyi uygulamalar geliştiren Isparta Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin ödüllendirileceği belirtildi. 
Teknik detaylar Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile ITSO’nun web sayfası ve sosyal medyasından duyurulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.