İyi Parti Senir Skm Açıldı

ISPARTA 27.02.2024 - 12:59, Güncelleme: 27.02.2024 - 12:59
 

İyi Parti Senir Skm Açıldı

İyi Parti Senir Beldesi Seçim Koordinasyon Merkezi gerçekleşen törenle açıldı. Açılışta konuşan İyi Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, birlik ve beraberlik ruhuyla Senir’i İYİ Belediyecilikle tanıştıracaklarını ifade etti.
Hafta sonu Senir’de gerçekleştirilen Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına İyi Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, Merkez İlçe Başkanı Av. Hüseyin Tuğlacı, il ve ilçe yöneticileri ile Senir Belediye Başkan Adayı Turan Gökcen katıldı. Yoğun bir kalabalık eşliğinde düzenlenen törende konuşan Başkan Tekeli, “31 Mart seçimlerine yaklaşık bir aylık süre kaldı. Hem merkez, hem ilçe ve belde belediyelerimizde halkımızı İYİ Belediyecilik ile buluşturmak için adaylarımızla, teşkilatlarımızla, partililerimizle her gün çalışıyoruz. Başkan Adayımız Sayın Turan Gökcen de belde halkımızın refahını, istihdamını sosyal yaşantısını gözeten projeleriyle Senir’in ihmal edilmişliğine son verecektir. Senir’in kentleşmesine katkı sağlayacak önemli projeleri var. İnşallah sizlerin de desteğiyle Senir’imiz hak ettiği değere kavuşacak.” diye konuştu.    Senir Belediye Başkan Adayı Turan Gökcen ise projeleri hakkında bilgi verdi. SKM açılışı sonrası İYİ Partililer, ziyarete gelen vatandaşlarla kucaklaşırken aynı zamanda esnaf ziyareti de gerçekleştirdi.
İyi Parti Senir Beldesi Seçim Koordinasyon Merkezi gerçekleşen törenle açıldı. Açılışta konuşan İyi Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, birlik ve beraberlik ruhuyla Senir’i İYİ Belediyecilikle tanıştıracaklarını ifade etti.

Hafta sonu Senir’de gerçekleştirilen Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına İyi Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, Merkez İlçe Başkanı Av. Hüseyin Tuğlacı, il ve ilçe yöneticileri ile Senir Belediye Başkan Adayı Turan Gökcen katıldı. Yoğun bir kalabalık eşliğinde düzenlenen törende konuşan Başkan Tekeli, “31 Mart seçimlerine yaklaşık bir aylık süre kaldı. Hem merkez, hem ilçe ve belde belediyelerimizde halkımızı İYİ Belediyecilik ile buluşturmak için adaylarımızla, teşkilatlarımızla, partililerimizle her gün çalışıyoruz. Başkan Adayımız Sayın Turan Gökcen de belde halkımızın refahını, istihdamını sosyal yaşantısını gözeten projeleriyle Senir’in ihmal edilmişliğine son verecektir. Senir’in kentleşmesine katkı sağlayacak önemli projeleri var. İnşallah sizlerin de desteğiyle Senir’imiz hak ettiği değere kavuşacak.” diye konuştu.   

Senir Belediye Başkan Adayı Turan Gökcen ise projeleri hakkında bilgi verdi. SKM açılışı sonrası İYİ Partililer, ziyarete gelen vatandaşlarla kucaklaşırken aynı zamanda esnaf ziyareti de gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.