Jandarmadan kadın esnafa KADES bilgilendirmesi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2024 - 15:00, Güncelleme: 11.01.2024 - 14:35
 

Jandarmadan kadın esnafa KADES bilgilendirmesi

Jandarmadan kadın esnafa KADES bilgilendirmesi
ANTALYA (İHA) – Antalya’nın Alanya ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından iş yerlerinde çalışan kadınlara KADES bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.Alanya’da kadına yönelik şiddetin azaltılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personelleri tarafından iş yerlerinde çalışan kadın vatandaşlara Kadın Destek Uygulaması (KADES) uygulaması ile ilgili bilgiler verildi. Kadın vatandaşlara ayrıca 6284 Sayılı Kanun ve yaptırımları ile elektronik kelepçe uygulaması hakkında bilgi verilip, konu ile ilgili broşürler dağıtıldı.
Jandarmadan kadın esnafa KADES bilgilendirmesi
ANTALYA (İHA) – Antalya’nın Alanya ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından iş yerlerinde çalışan kadınlara KADES bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.
Alanya’da kadına yönelik şiddetin azaltılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personelleri tarafından iş yerlerinde çalışan kadın vatandaşlara Kadın Destek Uygulaması (KADES) uygulaması ile ilgili bilgiler verildi. Kadın vatandaşlara ayrıca 6284 Sayılı Kanun ve yaptırımları ile elektronik kelepçe uygulaması hakkında bilgi verilip, konu ile ilgili broşürler dağıtıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.