Jandarmadan Keçi Kurtarma Operasyonu

ISPARTA 22.02.2024 - 15:15, Güncelleme: 22.02.2024 - 15:15
 

Jandarmadan Keçi Kurtarma Operasyonu

Isparta’da su kanalında mahsur kalan hamile keçi İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından kurtarılarak sahibine teslim edildi.
Konu ile ilgili olarak İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada; “İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından merkez ilçe Büyük Hacılar Köyünde ikamet eden R.B. (1987 D.lu Erkek) isimli şahsa ait olduğu tespit edilen 1 adet hamile keçinin su kanalında mahsur kaldığı devriye personelinin dikkati sonucu tespit edilmiştir. Mahsur kalan keçi Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından kurtarılarak sahibine teslim edilmiştir. İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi olarak bölgemizde yaralı ve mahsur kalan hayvanlara yönelik çalışmalara aralıksız devam edilmektedir” ifadelerine yer verildi.   
Isparta’da su kanalında mahsur kalan hamile keçi İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından kurtarılarak sahibine teslim edildi.

Konu ile ilgili olarak İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada; “İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından merkez ilçe Büyük Hacılar Köyünde ikamet eden R.B. (1987 D.lu Erkek) isimli şahsa ait olduğu tespit edilen 1 adet hamile keçinin su kanalında mahsur kaldığı devriye personelinin dikkati sonucu tespit edilmiştir. Mahsur kalan keçi Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından kurtarılarak sahibine teslim edilmiştir.

İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi olarak bölgemizde yaralı ve mahsur kalan hayvanlara yönelik çalışmalara aralıksız devam edilmektedir” ifadelerine yer verildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.