Kablo hırsızları yakalandı

ASAYİŞ 15.03.2024 - 16:02, Güncelleme: 15.03.2024 - 16:02
 

Kablo hırsızları yakalandı

Isparta’da 52 Bin liralık bakır kablo çalan şüpheliler, hurdacıya satarken yakalandı.
13 Mart günü Gönen İlçesi Kırkçayır bölgesindeki fabrikada 500 metre uzunluğunda 52 Bin lira değerinde kablolar çalınmıştı. JASAT ve İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ile yapılan araştırmalar sonucunda hırsızlık yapan şüpheliler yakalandı. Şüphelilerin aynı fabrikada boya işlerini yapan B.U. ve S.Ç. olduğu tespit edildi. Çaldıkları kabloları 13 Bin liraya hurdacıya satmak isterken yakalanan B.U. ve S.Ç. tutuklanarak Isparta E tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Ele geçirilen kablolar sahibine iade edildi.  
Isparta’da 52 Bin liralık bakır kablo çalan şüpheliler, hurdacıya satarken yakalandı.

13 Mart günü Gönen İlçesi Kırkçayır bölgesindeki fabrikada 500 metre uzunluğunda 52 Bin lira değerinde kablolar çalınmıştı. JASAT ve İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ile yapılan araştırmalar sonucunda hırsızlık yapan şüpheliler yakalandı. Şüphelilerin aynı fabrikada boya işlerini yapan B.U. ve S.Ç. olduğu tespit edildi. Çaldıkları kabloları 13 Bin liraya hurdacıya satmak isterken yakalanan B.U. ve S.Ç. tutuklanarak Isparta E tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Ele geçirilen kablolar sahibine iade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.