Kazada şoka giren hamile kadın araçtan inip yere yığıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2023 - 16:30, Güncelleme: 12.10.2023 - 16:09
 

Kazada şoka giren hamile kadın araçtan inip yere yığıldı

Kazada şoka giren hamile kadın araçtan inip yere yığıldı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde kavşakta kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada, otomobilde yolcu olarak bulunan ve yaralanan kadının hamile olduğu, otomobilden çıktıktan sonra düştüğü görüldü.Kaza, Side Mahallesi Side Bulvarı’nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Kemer Bulvarı istikametine seyir halindeki Habip Dönmez’in kullandığı 07 LN 676 plakalı otomobil, Side Bulvarı ile Kemer Bulvarının kesiştiği kavşakta, Eşref Çetin’in kullandığı 07 AVJ 436 plakalı kamyonetle çarpıştı.Kazada araç sürücüleri ile otomobilde yolcu olarak bulunan ve hamile olduğu bildirilen Leyla Dönmez isimli kadın yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.Kaza anı güvenlik kamerasındaKaza güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıdı. Görüntülerde, kamyonetin dikkatsiz bir şekilde yola fırladığı, kavşakta diğer araçlar beklerken durmayarak devam ettiği ve otomobilin kamyonete çarptığı görüldü. Kazanın hemen ardından otomobilden çıkan ve ayakta duramayarak yere düşen hamile kadının yardımına çevredeki vatandaşların koştuğu görüldü.
Kazada şoka giren hamile kadın araçtan inip yere yığıldı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde kavşakta kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada, otomobilde yolcu olarak bulunan ve yaralanan kadının hamile olduğu, otomobilden çıktıktan sonra düştüğü görüldü.
Kaza, Side Mahallesi Side Bulvarı’nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Kemer Bulvarı istikametine seyir halindeki Habip Dönmez’in kullandığı 07 LN 676 plakalı otomobil, Side Bulvarı ile Kemer Bulvarının kesiştiği kavşakta, Eşref Çetin’in kullandığı 07 AVJ 436 plakalı kamyonetle çarpıştı.
Kazada araç sürücüleri ile otomobilde yolcu olarak bulunan ve hamile olduğu bildirilen Leyla Dönmez isimli kadın yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza anı güvenlik kamerasında
Kaza güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıdı. Görüntülerde, kamyonetin dikkatsiz bir şekilde yola fırladığı, kavşakta diğer araçlar beklerken durmayarak devam ettiği ve otomobilin kamyonete çarptığı görüldü. Kazanın hemen ardından otomobilden çıkan ve ayakta duramayarak yere düşen hamile kadının yardımına çevredeki vatandaşların koştuğu görüldü.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.