Kemer’de, öğrencilere ücretsiz LGS soru bankası dağıtıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2023 - 14:30, Güncelleme: 28.11.2023 - 14:19
 

Kemer’de, öğrencilere ücretsiz LGS soru bankası dağıtıldı

Kemer’de, öğrencilere ücretsiz LGS soru bankası dağıtıldı
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) girecek olan 550, 8’inci sınıf öğrencisine ücretsiz LGS soru bankası dağıttı.İlçede eğitim gören öğrencilerin daha iyi bir eğitim almaları için her türlüğü desteği veren Topaloğlu, ücretsiz LGS soru bankası kitaplarının dağıtımını gerçekleştirdi. Topaloğlu, kitap dağıtımına ilk olarak Beldibi Ortaokulu’ndan başladı. Daha sonra Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan-3 Ortaokulu, Hacı Mehmet Saygın Ortaokulu, Arslanbucak Ortaokulu, Göynük İmam Hatip Ortaokulu, Kemer İmam Hatip Ortaokulu, Rukiye Koç Ortaokulu, Tekirova Halit Narin Ortaokulu ve Göynük Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya gelerek kitaplarını dağıttı.Öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden Necati Topaloğlu, öğrencilerin önlerinde LGS sınavı olduğunu ve daha iyi hazırlanabilmeleri için ücretsiz olarak LGS soru bankası kitabı dağıttıklarını söyledi.Topaloğlu, LGS sınavına girecek olan tüm öğrencilere başarılar dileyerek, “Öğretmenlerimiz ve velilerimiz çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alabilmeleri için uğraşıyor. Öğretmenlerimiz ve velilerimize biz de katkı sağlayalım diye Kemer Kaymakamımız Ahmet Solmaz’ın bilgisi dahilinde 8’nci sınıf öğrencilerine ücretsiz olarak LGS soru bankası dağıttık. Çocuklarımızın iyi şekilde çalışarak istedikleri okullara gideceğinden eminim. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Kemer’de, öğrencilere ücretsiz LGS soru bankası dağıtıldı
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) girecek olan 550, 8’inci sınıf öğrencisine ücretsiz LGS soru bankası dağıttı.
İlçede eğitim gören öğrencilerin daha iyi bir eğitim almaları için her türlüğü desteği veren Topaloğlu, ücretsiz LGS soru bankası kitaplarının dağıtımını gerçekleştirdi. Topaloğlu, kitap dağıtımına ilk olarak Beldibi Ortaokulu’ndan başladı. Daha sonra Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan-3 Ortaokulu, Hacı Mehmet Saygın Ortaokulu, Arslanbucak Ortaokulu, Göynük İmam Hatip Ortaokulu, Kemer İmam Hatip Ortaokulu, Rukiye Koç Ortaokulu, Tekirova Halit Narin Ortaokulu ve Göynük Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya gelerek kitaplarını dağıttı.
Öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden Necati Topaloğlu, öğrencilerin önlerinde LGS sınavı olduğunu ve daha iyi hazırlanabilmeleri için ücretsiz olarak LGS soru bankası kitabı dağıttıklarını söyledi.
Topaloğlu, LGS sınavına girecek olan tüm öğrencilere başarılar dileyerek, “Öğretmenlerimiz ve velilerimiz çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alabilmeleri için uğraşıyor. Öğretmenlerimiz ve velilerimize biz de katkı sağlayalım diye Kemer Kaymakamımız Ahmet Solmaz’ın bilgisi dahilinde 8’nci sınıf öğrencilerine ücretsiz olarak LGS soru bankası dağıttık. Çocuklarımızın iyi şekilde çalışarak istedikleri okullara gideceğinden eminim. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.