Konyaaltı’nda yaza veda konseri

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2023 - 11:00, Güncelleme: 04.09.2023 - 10:42
 

Konyaaltı’nda yaza veda konseri

Konyaaltı’nda yaza veda konseri
Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası’nın Buket Güzel yönetiminde düzenlenen Yaz’a Veda Konserinde vatandaşlar HayatPark’ta eşsiz bir müzik keyfi yaşadı.Kültür sanat etkinliklerinin gözdesi haline gelen ve her etkinliğin ardından vatandaşlardan tam not alan HayatPark bu kez Yaz’a Veda Konserine ev sahipliği yaptı. Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası’nın sahne aldığı konser 7’den 70’e yüzlerce Konyaaltı’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Buket Güzel şefliğinde, İrem Bulut Karaburun, Arda Erten ve Enes Demirci’nin seslendirdiği birbirinden güzel eserlere eşlik eden vatandaşlar, eşsiz bir konser gecesi yaşadı.“Başkan Esen’in selamını iletti”Konser öncesinde kısa bir konuşma yapan Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, dinleyicilere Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in sevgi ve selamlarını iletti. Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası’nın 4 yıldır her geçen gün ivmesi yükselen başarılı bir oluşum olduğunu ifade eden Bostan, Buket Güzel ve Anıl Edebale başta olmak üzere, orkestraya emeği geçen bütün akademisyenlere teşekkür etti. Orkestra bünyesinde yer alan öğrencilerin ailelerine de teşekkür eden Bostan, konuşmasının sonunda orkestra üyelerine çiçek takdim etti.
Konyaaltı’nda yaza veda konseri
Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası’nın Buket Güzel yönetiminde düzenlenen Yaz’a Veda Konserinde vatandaşlar HayatPark’ta eşsiz bir müzik keyfi yaşadı.
Kültür sanat etkinliklerinin gözdesi haline gelen ve her etkinliğin ardından vatandaşlardan tam not alan HayatPark bu kez Yaz’a Veda Konserine ev sahipliği yaptı. Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası’nın sahne aldığı konser 7’den 70’e yüzlerce Konyaaltı’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Buket Güzel şefliğinde, İrem Bulut Karaburun, Arda Erten ve Enes Demirci’nin seslendirdiği birbirinden güzel eserlere eşlik eden vatandaşlar, eşsiz bir konser gecesi yaşadı.
“Başkan Esen’in selamını iletti”
Konser öncesinde kısa bir konuşma yapan Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, dinleyicilere Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in sevgi ve selamlarını iletti. Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası’nın 4 yıldır her geçen gün ivmesi yükselen başarılı bir oluşum olduğunu ifade eden Bostan, Buket Güzel ve Anıl Edebale başta olmak üzere, orkestraya emeği geçen bütün akademisyenlere teşekkür etti. Orkestra bünyesinde yer alan öğrencilerin ailelerine de teşekkür eden Bostan, konuşmasının sonunda orkestra üyelerine çiçek takdim etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.