Kumluca’da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı görevine başladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2023 - 13:00, Güncelleme: 14.12.2023 - 12:52
 

Kumluca’da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı görevine başladı

Kumluca’da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı görevine başladı
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Burak Çelik Kumluca Devlet Hastanesindeki görevine başladı.Antalya ili Alanya ilçesinde 1993 yılında dünyaya gelen Op. Dr. Burak Çelik, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2018 yılında mezun oldu, 2019 yılında İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesinde ihtisasa başladı. Dr. Çelik, 2020-2023 yıllarında İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastesinde ihtisasını tamamladı. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan atamayla Kumluca Devlet Hastanesi’nde göreve getirildi.Op. Dr. Burak Çelik, “Kumluca Devlet Hastanesine atamam yapıldığı için çok memnunum. Burada olduğum süre içerisinde görevimi en iyi şekilde icra etmenin gayreti içinde olacağım” dedi.
Kumluca’da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı görevine başladı
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Burak Çelik Kumluca Devlet Hastanesindeki görevine başladı.
Antalya ili Alanya ilçesinde 1993 yılında dünyaya gelen Op. Dr. Burak Çelik, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2018 yılında mezun oldu, 2019 yılında İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesinde ihtisasa başladı. Dr. Çelik, 2020-2023 yıllarında İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastesinde ihtisasını tamamladı. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan atamayla Kumluca Devlet Hastanesi’nde göreve getirildi.
Op. Dr. Burak Çelik, “Kumluca Devlet Hastanesine atamam yapıldığı için çok memnunum. Burada olduğum süre içerisinde görevimi en iyi şekilde icra etmenin gayreti içinde olacağım” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.