Kuru fasulye gününde buluştular

ISPARTA 10.07.2023 - 14:32, Güncelleme: 10.07.2023 - 14:32
 

Kuru fasulye gününde buluştular

Gönen Öğretmen Okulu mezunları geleneksel kuru fasulye gününde anılarını tazeledi
Yıllarca sayısız öğretmen yetiştiren ve adı halen yaşayan Gönen Öğretmen Okulu mezunları geleneksel kuru fasulye gününde bir araya geldi. SDÜ eski rektörlerinde Prof. Dr Lütfü Çakmakçı, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve çok sayıda öğretmen okulu mezunu ile ilçe halkının katıldığı kuru fasulye gününde hasret giderildi eski anılar tazelendi. Belediye Başkanı Osman Kesmen, halen Türkiye'nin dört bir köşesinde eğitim camiasında görev yapan Gönen mezunu öğretmenler ile ilçe halkı olarak gurur duyduklarını belirterek; "Türkiye'nin inşasında önemli görevler alan çok sayıda aydın insan yetiştiren eli öpülesi öğretmenlerimize ev sahipliği yapmış olmaktan onur duyuyoruz. Kuru Fasulye Günü adıyla sürdürdüğümüz bu gelenek sayesinde o günlerin öğrencisi bugün ise çoğu emekli olmuş değerli gönül elçilerimizle yeniden bir araya geldik. Bu vesile ile tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.  
Gönen Öğretmen Okulu mezunları geleneksel kuru fasulye gününde anılarını tazeledi

Yıllarca sayısız öğretmen yetiştiren ve adı halen yaşayan Gönen Öğretmen Okulu mezunları geleneksel kuru fasulye gününde bir araya geldi.

SDÜ eski rektörlerinde Prof. Dr Lütfü Çakmakçı, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve çok sayıda öğretmen okulu mezunu ile ilçe halkının katıldığı kuru fasulye gününde hasret giderildi eski anılar tazelendi.

Belediye Başkanı Osman Kesmen, halen Türkiye'nin dört bir köşesinde eğitim camiasında görev yapan Gönen mezunu öğretmenler ile ilçe halkı olarak gurur duyduklarını belirterek; "Türkiye'nin inşasında önemli görevler alan çok sayıda aydın insan yetiştiren eli öpülesi öğretmenlerimize ev sahipliği yapmış olmaktan onur duyuyoruz. Kuru Fasulye Günü adıyla sürdürdüğümüz bu gelenek sayesinde o günlerin öğrencisi bugün ise çoğu emekli olmuş değerli gönül elçilerimizle yeniden bir araya geldik. Bu vesile ile tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.