Manavgat Belediyesi’nin ilçeyi yeşillendiren kadınları

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2023 - 18:30, Güncelleme: 23.11.2023 - 17:23
 

Manavgat Belediyesi’nin ilçeyi yeşillendiren kadınları

Manavgat Belediyesi’nin ilçeyi yeşillendiren kadınları
Manavgat Belediyesi’nin, iş hayatına kadını dahil etmek, toplumsal farkındalık oluşturmak, cinsiyet eşitliğine katkıda bulunmak ve kadınların aile ekonomisine katılmasını sağlamak maksadıyla göreve başlattığı kadın personel, Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde çalışmaya devam ediyor.Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde her sabah işbaşı yapan emekçi kadınlar, Manavgat’ın ana arterleri, ırmak kıyıları ve park ve bahçelerinde; çapalama, budama, park bakımı, çim ekimi, yaprak ve çöp toplama çalışmalarını özenle yerine getiriyor. Emekçi kadınlar, ektikleri çiçeklere çocukları gibi baktıklarını, Manavgat’ı ellerinden geldiğince güzelleştirmeye çalıştıklarını söyledi. Kadının elinin değdiği her yerin güzelleştiğini söyleyen emekçi personel, kendilerine bu imkanı veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Belediyecilik hizmetlerinin bütününde kadınların aktif rol almasını önemsediklerini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, hem Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde hem de Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan kadınların kente renklilik kattığını belirtti. Sözen, “Kadınlarımıza ve emeğe her zaman inandık. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana kentimizin emekçi kadınlarına istihdam olanağı oluşturmaya devam ediyoruz. Kamusal alanda kadın emeğini ön plana çıkarmaya devam edeceğiz. Kadınlarımıza kentimizi güzelleştirdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Manavgat Belediyesi’nin ilçeyi yeşillendiren kadınları
Manavgat Belediyesi’nin, iş hayatına kadını dahil etmek, toplumsal farkındalık oluşturmak, cinsiyet eşitliğine katkıda bulunmak ve kadınların aile ekonomisine katılmasını sağlamak maksadıyla göreve başlattığı kadın personel, Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde çalışmaya devam ediyor.
Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde her sabah işbaşı yapan emekçi kadınlar, Manavgat’ın ana arterleri, ırmak kıyıları ve park ve bahçelerinde; çapalama, budama, park bakımı, çim ekimi, yaprak ve çöp toplama çalışmalarını özenle yerine getiriyor. Emekçi kadınlar, ektikleri çiçeklere çocukları gibi baktıklarını, Manavgat’ı ellerinden geldiğince güzelleştirmeye çalıştıklarını söyledi. Kadının elinin değdiği her yerin güzelleştiğini söyleyen emekçi personel, kendilerine bu imkanı veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Belediyecilik hizmetlerinin bütününde kadınların aktif rol almasını önemsediklerini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, hem Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde hem de Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan kadınların kente renklilik kattığını belirtti. Sözen, “Kadınlarımıza ve emeğe her zaman inandık. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana kentimizin emekçi kadınlarına istihdam olanağı oluşturmaya devam ediyoruz. Kamusal alanda kadın emeğini ön plana çıkarmaya devam edeceğiz. Kadınlarımıza kentimizi güzelleştirdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.