Manavgat Türkbeleni mesire alanına merdiven yapımı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2024 - 20:30, Güncelleme: 09.01.2024 - 12:51
 

Manavgat Türkbeleni mesire alanına merdiven yapımı

Manavgat Türkbeleni mesire alanına merdiven yapımı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat ilçesindeki, Türkbeleni mesire alanına vatandaşların çıkabilmeleri amacıyla başlanan merdivenin yapımında sona gelindiğini bildirdi.Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın kontrolünde gerçekleşen ve çalışmalarına 30 Kasım’da başlanan Türkbeleni Mesire Alanı’ndaki merdiven inşası hızla devam ediyor. Metal bölümleri tamamlanan merdivende son rötuşlar kaldı. Ahşap kaplama, boya ve aydınlatma işlemleri sonunda merdiven vatandaşların hizmetine sunulacak. Yaklaşık 4 milyon liraya mal olacak projeyle vatandaşların Türkbeleni mesire alanına daha kısa bir yoldan ulaşabilmeleri sağlanacak. Ayrıca merdivenin yanında bulunan yatay asansörün de tamir ve bakım işlemlerinin yurtdışından malzemelerin gelmesiyle şubat ayında tamamlanması hedefleniyor.
Manavgat Türkbeleni mesire alanına merdiven yapımı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat ilçesindeki, Türkbeleni mesire alanına vatandaşların çıkabilmeleri amacıyla başlanan merdivenin yapımında sona gelindiğini bildirdi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın kontrolünde gerçekleşen ve çalışmalarına 30 Kasım’da başlanan Türkbeleni Mesire Alanı’ndaki merdiven inşası hızla devam ediyor. Metal bölümleri tamamlanan merdivende son rötuşlar kaldı. Ahşap kaplama, boya ve aydınlatma işlemleri sonunda merdiven vatandaşların hizmetine sunulacak. Yaklaşık 4 milyon liraya mal olacak projeyle vatandaşların Türkbeleni mesire alanına daha kısa bir yoldan ulaşabilmeleri sağlanacak. Ayrıca merdivenin yanında bulunan yatay asansörün de tamir ve bakım işlemlerinin yurtdışından malzemelerin gelmesiyle şubat ayında tamamlanması hedefleniyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.