Manavgat’ta ‘K’ türü belgeler MATSO’dan verilmeye başlandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2023 - 16:30, Güncelleme: 26.10.2023 - 16:24
 

Manavgat’ta ‘K’ türü belgeler MATSO’dan verilmeye başlandı

Manavgat’ta ‘K’ türü belgeler MATSO’dan verilmeye başlandı
MATSO’da Sayısal Takograf Sürücü Kartının ardından 23 Ekim itibari ile K türü Yetki Belgeleri de verilmeye başlandı.Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO)’ya yapılan girişimler sonucunda Sayısal Takograf Sürücü Kartı ve K türü Yetki Belgeleri için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Ağustos ayında yetki verilmişti. İlk olarak Ağustos ayı içerisinde Sayısal Takograf Sürücü Kartı verilmeye başlanan MATSO’da sistemin açılmasıyla 23 Ekim itibari ile K türü Yetki Belgeleri de verilmeye başlandı.MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, yaptıkları girişimler sonucunda Sayısal Takograf Sürücü Kartı ve K türü Yetki Belgeleri için MATSO’da başvuru yapılabileceğini belirterek Oda olarak Manavgat’a güzel bir hizmet kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Güngör, “Üyelerimiz ve halkımız Antalya’ya gitmeden bu belgeye MATSO’da başvuru yapabilecek. Böylece hem zamandan hem de ekonomik külfetten kurtulmuş olacaklar” dedi.TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür eden Başkan Güngör, “MATSO olarak üyelerimizin talep ve sorunlarının çözümü başta olmak üzere bize her zaman ve her konuda büyük destek olan ve Manavgat’ımızın sorunları ile yakinen ilgilenen TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na Manavgat İş Dünyası adına şükranlarımı sunuyorum. Güçlü bir Manavgat Ekonomisi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz ” dedi.
Manavgat’ta ‘K’ türü belgeler MATSO’dan verilmeye başlandı
MATSO’da Sayısal Takograf Sürücü Kartının ardından 23 Ekim itibari ile K türü Yetki Belgeleri de verilmeye başlandı.
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO)’ya yapılan girişimler sonucunda Sayısal Takograf Sürücü Kartı ve K türü Yetki Belgeleri için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Ağustos ayında yetki verilmişti. İlk olarak Ağustos ayı içerisinde Sayısal Takograf Sürücü Kartı verilmeye başlanan MATSO’da sistemin açılmasıyla 23 Ekim itibari ile K türü Yetki Belgeleri de verilmeye başlandı.
MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, yaptıkları girişimler sonucunda Sayısal Takograf Sürücü Kartı ve K türü Yetki Belgeleri için MATSO’da başvuru yapılabileceğini belirterek Oda olarak Manavgat’a güzel bir hizmet kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Güngör, “Üyelerimiz ve halkımız Antalya’ya gitmeden bu belgeye MATSO’da başvuru yapabilecek. Böylece hem zamandan hem de ekonomik külfetten kurtulmuş olacaklar” dedi.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür eden Başkan Güngör, “MATSO olarak üyelerimizin talep ve sorunlarının çözümü başta olmak üzere bize her zaman ve her konuda büyük destek olan ve Manavgat’ımızın sorunları ile yakinen ilgilenen TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na Manavgat İş Dünyası adına şükranlarımı sunuyorum. Güçlü bir Manavgat Ekonomisi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz ” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.