Manavgat’ta Otogar Köprülü kavşağı 15 günlük bakım alındı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2023 - 17:30, Güncelleme: 04.12.2023 - 16:59
 

Manavgat’ta Otogar Köprülü kavşağı 15 günlük bakım alındı

Manavgat’ta Otogar Köprülü kavşağı 15 günlük bakım alındı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde Sorgun-Otogar Köprülü Kavşağının, bakım nedeniyle 15 gün kapalı olacağı bildirildi.Manavgat Çevreyolundaki Sorgun Otogar Köprülü kavşağı, Karayolları ekiplerince yapılacak bakım çalışması nedeniyle 15 günlüğüne araç trafiğine kapatıldı. 1 hafta önce köprülü kavşakta Alanya’dan Antalya istikametine başlatılan çalışmaların bugün itibariyle Antalya’dan Alanya istikametinde başlatıldığı ve köprülü kavşağın her iki tarafının da araç trafiğine kapatıldığı bildirildi.Köprülü kavşaktaki çalışmaların hafta sonunda tamamlanarak trafiğe açılacağı, köprülü kavşağın diğer tarafında bugün başlayan çalışmaların ise 15 gün süreceği belirtildi. Köprülü kavşağın kapatılmasıyla trafik akışının yan yoldan sağlandığını, bunun da beraberinde trafik yoğunluğunu getirdiğini belirten yetkililer, köprüdeki çalışmalar tamamlanıncaya kadar araç sahiplerinden mecbur kalmadıkları sürece çevre yolunu kullanmamalarını istedi.
Manavgat’ta Otogar Köprülü kavşağı 15 günlük bakım alındı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde Sorgun-Otogar Köprülü Kavşağının, bakım nedeniyle 15 gün kapalı olacağı bildirildi.
Manavgat Çevreyolundaki Sorgun Otogar Köprülü kavşağı, Karayolları ekiplerince yapılacak bakım çalışması nedeniyle 15 günlüğüne araç trafiğine kapatıldı. 1 hafta önce köprülü kavşakta Alanya’dan Antalya istikametine başlatılan çalışmaların bugün itibariyle Antalya’dan Alanya istikametinde başlatıldığı ve köprülü kavşağın her iki tarafının da araç trafiğine kapatıldığı bildirildi.
Köprülü kavşaktaki çalışmaların hafta sonunda tamamlanarak trafiğe açılacağı, köprülü kavşağın diğer tarafında bugün başlayan çalışmaların ise 15 gün süreceği belirtildi. Köprülü kavşağın kapatılmasıyla trafik akışının yan yoldan sağlandığını, bunun da beraberinde trafik yoğunluğunu getirdiğini belirten yetkililer, köprüdeki çalışmalar tamamlanıncaya kadar araç sahiplerinden mecbur kalmadıkları sürece çevre yolunu kullanmamalarını istedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.