Manavgat’ta park halindeki tırdan 30 bin TL’lik kablo çalındı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2023 - 14:30, Güncelleme: 28.12.2023 - 14:07
 

Manavgat’ta park halindeki tırdan 30 bin TL’lik kablo çalındı

Manavgat’ta park halindeki tırdan 30 bin TL’lik kablo çalındı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde, park halindeki tırdan 30 bin lira değerinde kablo çalındı.Edinilen bilgiye göre, Konya’dan Manavgat’a kargo taşımacılığı yapan Serhat Parıltı, dorsesinde Manavgat’taki otel ve işletmelere ait kablolar bulunan 42 AKL 643 plaka ve 42 DFM 59 dorse plakalı tırı, Side Mahallesi 1607 sokak üzerine park etti. Sabah dorsenin arka kapağının açık olduğunu gören Parıltı, yaptığı kontrolde rulo halinde 5x16 özel kablonun olmadığını fark edince hemen polisi aradı. Olay yerine gelen Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kapıda parmak izi ve bölgede güvenlik kamerası çalışması yaptı.Tırı park ettikten sonra kargoları sabah indireceği için bir arkadaşının otomobiliyle Antalya’ya gittiğini belirten Serhat Parıltı, “Geceyi Antalya’da geçirdim. Sabah kargoları sahiplerine teslim etmek üzere hareket ettim. İlerideki kavşakta Side istikametine dönerken arkadan gelen bir aracın uyarısıyla dorsenin arka kapağının açıldığını fark ettim. Yaptığım kontrolde arkada bulunan kablo rulosunun olmadığını gördüm. Hemen polise haber verdim. Kablonun değeri 30 bin lira dolayında" diye konuştu.
Manavgat’ta park halindeki tırdan 30 bin TL’lik kablo çalındı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde, park halindeki tırdan 30 bin lira değerinde kablo çalındı.
Edinilen bilgiye göre, Konya’dan Manavgat’a kargo taşımacılığı yapan Serhat Parıltı, dorsesinde Manavgat’taki otel ve işletmelere ait kablolar bulunan 42 AKL 643 plaka ve 42 DFM 59 dorse plakalı tırı, Side Mahallesi 1607 sokak üzerine park etti. Sabah dorsenin arka kapağının açık olduğunu gören Parıltı, yaptığı kontrolde rulo halinde 5x16 özel kablonun olmadığını fark edince hemen polisi aradı. Olay yerine gelen Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kapıda parmak izi ve bölgede güvenlik kamerası çalışması yaptı.
Tırı park ettikten sonra kargoları sabah indireceği için bir arkadaşının otomobiliyle Antalya’ya gittiğini belirten Serhat Parıltı, “Geceyi Antalya’da geçirdim. Sabah kargoları sahiplerine teslim etmek üzere hareket ettim. İlerideki kavşakta Side istikametine dönerken arkadan gelen bir aracın uyarısıyla dorsenin arka kapağının açıldığını fark ettim. Yaptığım kontrolde arkada bulunan kablo rulosunun olmadığını gördüm. Hemen polise haber verdim. Kablonun değeri 30 bin lira dolayında" diye konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.