Manavgat’ta son 1 ayda suça karışan 45 şüpheli yakalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2023 - 19:00, Güncelleme: 23.11.2023 - 17:03
 

Manavgat’ta son 1 ayda suça karışan 45 şüpheli yakalandı

Manavgat’ta son 1 ayda suça karışan 45 şüpheli yakalandı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde polis ekiplerinin son 1 ayda gerçekleştirdiği çalışmalarda aralarında kasten adam öldürmeye teşebbüs, kumar, yağma ve hırsızlık suçlarına karışan çok sayıda şüpheli yakalandı.Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suç ve suçlularla mücadele etmek ve meydana gelen olayların faillerin tespitine yönelik Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla çalışma başlatıldı.Son 1 ayda yapılan çalışmalarda, fuhuş suçu kapsamında yabancı uyruklu 11 mağdur kadın suçtan kurtarılarak Antalya İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderim Merkezine teslim edildi, kasten öldürmeye teşebbüs olaylarında 10 şüpheli şahıs yakalanıp adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 4’ü tutuklandı, 6 şüpheli şahıs hakkında adli kontrol kararı uygulandı.Yine çalışmalar kapsamında kumar oynandığı tespit edilen bir işyerinde 3 kişiye idari para cezası uygulanırken, “Yağma, evden, işyerinden, kurumdan, otodan, açıktan, mabetten hırsızlık ile bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı, motosiklet hırsızlığı” olmak üzere 35 hırsızlık olayının failleri yakalandı. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 17’si hakkında adli kontrol kararı uygulandı, 10 şüpheli ise tutuklandı.Olaylarda, 4 tabanca, 1 av tüfeği, 5 bıçak, 3 sopa, 160 tabanca ve av tüfeği fişeği ile bir miktar uyuşturucu madde ve içme aparatı ele geçirildi.
Manavgat’ta son 1 ayda suça karışan 45 şüpheli yakalandı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde polis ekiplerinin son 1 ayda gerçekleştirdiği çalışmalarda aralarında kasten adam öldürmeye teşebbüs, kumar, yağma ve hırsızlık suçlarına karışan çok sayıda şüpheli yakalandı.
Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suç ve suçlularla mücadele etmek ve meydana gelen olayların faillerin tespitine yönelik Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla çalışma başlatıldı.
Son 1 ayda yapılan çalışmalarda, fuhuş suçu kapsamında yabancı uyruklu 11 mağdur kadın suçtan kurtarılarak Antalya İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderim Merkezine teslim edildi, kasten öldürmeye teşebbüs olaylarında 10 şüpheli şahıs yakalanıp adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 4’ü tutuklandı, 6 şüpheli şahıs hakkında adli kontrol kararı uygulandı.
Yine çalışmalar kapsamında kumar oynandığı tespit edilen bir işyerinde 3 kişiye idari para cezası uygulanırken, “Yağma, evden, işyerinden, kurumdan, otodan, açıktan, mabetten hırsızlık ile bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı, motosiklet hırsızlığı” olmak üzere 35 hırsızlık olayının failleri yakalandı. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 17’si hakkında adli kontrol kararı uygulandı, 10 şüpheli ise tutuklandı.
Olaylarda, 4 tabanca, 1 av tüfeği, 5 bıçak, 3 sopa, 160 tabanca ve av tüfeği fişeği ile bir miktar uyuşturucu madde ve içme aparatı ele geçirildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.