Mevcut Belediye Başkanı sen ancak ağaç kesmeyi bir de satmayı bilirsin

ISPARTA 07.03.2024 - 14:01, Güncelleme: 07.03.2024 - 14:01
 

Mevcut Belediye Başkanı sen ancak ağaç kesmeyi bir de satmayı bilirsin

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, kendisine 30 yıl bu memlekete ne çivi çaktın dikili ağacın var mı diyen Belediye Başkanı Başdeğirmen’e çok sert cevap verdi. “Pandemide esnaf zor durumdayken sen neredeydin? diye soran Tural, “ Sen Isparta’yı 30 santimlik kara teslim etmenin acizliğini yaşarken biz gece yarısı Sanayide kepçeyle kar temizletiyorduk. Sen dikili ağaçtan falan bahsetme sen dikili ağaçları kesmeyi bilirsin; sen müflis tüccar gibi ancak belediyenin arsalarını satmayı bilirsin ” dedi.
Yedişehitler Kapalı Pazar Yerinde düzenlediği açık hava toplantısında, Mevcut Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kendisine yönelik 30 yıl bu memlekete ne çivi çaktın dikili ağacın var mı yaptığın çeşme var mı eleştirisine karşılık çok sert yanıt veren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural “Sayın mevcut belediye başkanı ben belediye başkanı değilim daha bunları sen yapacaksın sen. Bunları biz göreve geldiğimizde yapacağız. Biz sen gibi ağaç kesen değil, ağaç diken başkan olacağız. Siz esnafa sorun Ahmet Tural’ı 7 24 onların emrinde oldum. Kanunlar ne emrettiyse ben onu yapmışımdır. Senin gibi sokakta esnaf azarlamıyoruz. Biz onlara gidiyoruz. Dediklerini yapıyoruz. Seni buradan yalancı ilan ediyorum yalancı. Sayın Belediye Başkanı pandemide neredeydin?  Sen dükkanlara dezenfekte hizmeti bile veremedin, maske dağıtamadın. Esnafın ihtiyaçlarını karşılayamadın. Ahmet Tural belediyenin yapamadıklarını yaptı.  Sen esnafa sırtını döndün. Pandemi döneminde çok söyledik Gel esnafa maddi destek verelim dedik. Kiraları artırma dedik ne yaptı kiraları artırdı. Dezenfekte yapamadı maske dağıtamadı. Sen 30 santimetre yağan kara Isparta’yı teslim ederken, Isparta’yı karanlıkta bırakmışken. Acizliğine beceriksizliğine yenilmişken, biz sanayi esnafı işini yapsın diye gece sanayinin yollarını açtırıyorduk.  Sen şimdi boy boy fotoğraflarını binalara astırıyorsun. Sayın Belediye Bakanı 5 yılda ne yaptığını as da bu halk görsün. Öyle televizyona çıkıp konuşmakla olmuyor bu işler” dedi SATMADIĞIN YER KALMADI Sen dikili ağaçtan falan bahsetme sen dikili ağaçları kesmediğini söylersin ama ağaç keserin. Sen müflis tüccar gibi ancak belediyenin arsalarını satmayı bilirsin Ben yeşil alan satmadım diyor. Yeşil alanları sattığına dair belgeler var. Kendisini buradan yalancı ilan ediyorum. Sen bana laf yetiştireceğine önce kendine bakacaksın. Isparta’da satmadığın yer kalmadı. Artık buralara gelip şunu yapıyoruz deyip oy devşirme dönemi bitti artık. İnşallah Isparta’yı bunlardan 31 Martta kurtaracağız” dedi. SENİN YAPTIRDIĞIN ÇEŞMELERİ GÖRDÜK ÇAMURLU SU AKIYOR İçme suyu üzerinden de Başdeğirmen’i eleştiren Başkan Adayı Tural “Senin akıttığın çeşmelerde çamurlu su akıyor. Çeşmeyi Ahmet Tural yaparsa Ispartalı o çeşmeden kana kana su içer” diye konuştu.  ANDIK DERESİ’NİN KİRAZLIDERE’NİN MALİYETİNİ AÇIKLA DA VATANDAŞ BİLSİN Tural, “Andık Deresini, cam terasını, Kirazlıdereyi ne kadara yaptığını söyle de vatandaş ne kadar masraf gittiğini öğrensin. Belediyenin 5 yıllık geliri burada” ifadesinde bulundu.    
İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, kendisine 30 yıl bu memlekete ne çivi çaktın dikili ağacın var mı diyen Belediye Başkanı Başdeğirmen’e çok sert cevap verdi. “Pandemide esnaf zor durumdayken sen neredeydin? diye soran Tural, “ Sen Isparta’yı 30 santimlik kara teslim etmenin acizliğini yaşarken biz gece yarısı Sanayide kepçeyle kar temizletiyorduk. Sen dikili ağaçtan falan bahsetme sen dikili ağaçları kesmeyi bilirsin; sen müflis tüccar gibi ancak belediyenin arsalarını satmayı bilirsin ” dedi.

Yedişehitler Kapalı Pazar Yerinde düzenlediği açık hava toplantısında, Mevcut Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kendisine yönelik 30 yıl bu memlekete ne çivi çaktın dikili ağacın var mı yaptığın çeşme var mı eleştirisine karşılık çok sert yanıt veren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural “Sayın mevcut belediye başkanı ben belediye başkanı değilim daha bunları sen yapacaksın sen. Bunları biz göreve geldiğimizde yapacağız. Biz sen gibi ağaç kesen değil, ağaç diken başkan olacağız. Siz esnafa sorun Ahmet Tural’ı 7 24 onların emrinde oldum. Kanunlar ne emrettiyse ben onu yapmışımdır. Senin gibi sokakta esnaf azarlamıyoruz. Biz onlara gidiyoruz. Dediklerini yapıyoruz. Seni buradan yalancı ilan ediyorum yalancı. Sayın Belediye Başkanı pandemide neredeydin?  Sen dükkanlara dezenfekte hizmeti bile veremedin, maske dağıtamadın. Esnafın ihtiyaçlarını karşılayamadın. Ahmet Tural belediyenin yapamadıklarını yaptı.  Sen esnafa sırtını döndün. Pandemi döneminde çok söyledik Gel esnafa maddi destek verelim dedik. Kiraları artırma dedik ne yaptı kiraları artırdı. Dezenfekte yapamadı maske dağıtamadı. Sen 30 santimetre yağan kara Isparta’yı teslim ederken, Isparta’yı karanlıkta bırakmışken. Acizliğine beceriksizliğine yenilmişken, biz sanayi esnafı işini yapsın diye gece sanayinin yollarını açtırıyorduk.  Sen şimdi boy boy fotoğraflarını binalara astırıyorsun. Sayın Belediye Bakanı 5 yılda ne yaptığını as da bu halk görsün. Öyle televizyona çıkıp konuşmakla olmuyor bu işler” dedi

SATMADIĞIN YER KALMADI

Sen dikili ağaçtan falan bahsetme sen dikili ağaçları kesmediğini söylersin ama ağaç keserin. Sen müflis tüccar gibi ancak belediyenin arsalarını satmayı bilirsin Ben yeşil alan satmadım diyor. Yeşil alanları sattığına dair belgeler var. Kendisini buradan yalancı ilan ediyorum. Sen bana laf yetiştireceğine önce kendine bakacaksın. Isparta’da satmadığın yer kalmadı. Artık buralara gelip şunu yapıyoruz deyip oy devşirme dönemi bitti artık. İnşallah Isparta’yı bunlardan 31 Martta kurtaracağız” dedi.

SENİN YAPTIRDIĞIN ÇEŞMELERİ

GÖRDÜK ÇAMURLU SU AKIYOR

İçme suyu üzerinden de Başdeğirmen’i eleştiren Başkan Adayı Tural “Senin akıttığın çeşmelerde çamurlu su akıyor. Çeşmeyi Ahmet Tural yaparsa Ispartalı o çeşmeden kana kana su içer” diye konuştu. 

ANDIK DERESİ’NİN KİRAZLIDERE’NİN

MALİYETİNİ AÇIKLA DA VATANDAŞ BİLSİN

Tural, “Andık Deresini, cam terasını, Kirazlıdereyi ne kadara yaptığını söyle de vatandaş ne kadar masraf gittiğini öğrensin. Belediyenin 5 yıllık geliri burada” ifadesinde bulundu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.