MHP ADAYI GÜNAYDIN: “KERESTE VE MERMER SEKTÖRÜMÜZE İHTİSAS SANAYİ MERKEZİNİ KURACAĞIZ”

ISPARTA 12.02.2024 - 14:51, Güncelleme: 12.02.2024 - 14:52
 

MHP ADAYI GÜNAYDIN: “KERESTE VE MERMER SEKTÖRÜMÜZE İHTİSAS SANAYİ MERKEZİNİ KURACAĞIZ”

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, kereste ve mermer sektöründe faaliyet gösteren esnaf için “İhtisas Sanayi Merkezi” kuracaklarını açıkladı.
MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın projelerini tek tek açıklıyor. Günaydın daha önce projesini çizip altyapısını tamamladıkları ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’ndan onay aldıkları ihtisas sanayiyi mutlaka kuracaklarını söyledi. Günaydın açıklamasında, “Sanayinin aşağı tarafında kerestecilerimiz ve mermercilerimiz var. Bu arkadaşlarımız içim ihtisas sanayisini kurmuştum. Projeleri çizilmişti. İki yılda bitirmeyi taahhüt etmiştim. O çalışmayı bir milim bile götüremediler. Belediye ne yardımcı olabildi, ne içine girebildi ne de o kooperatif çalışabildi. İnşallah gelir gelmez bu ihtisas sanayiyi kuracağız” dedi. ** MEVCUT SANAYİ KORUNACAK Başkan Adayı Günaydın modern bir sanayi sitesi inşa edeceklerini belirterek şu anda faal olan sanayi sitelerinin de asla yıkılmayacağını tam aksine geliştirilip büyütüleceğini söyledi.  Günaydın, “Bazen demagoji edip yanlış sözler söyleyebiliyorlar. Oralar hiç yıkılmayacak bütün bu sanayi korunacak hatta daha güzel hale getireceğiz” dedi.
MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, kereste ve mermer sektöründe faaliyet gösteren esnaf için “İhtisas Sanayi Merkezi” kuracaklarını açıkladı.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın projelerini tek tek açıklıyor. Günaydın daha önce projesini çizip altyapısını tamamladıkları ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’ndan onay aldıkları ihtisas sanayiyi mutlaka kuracaklarını söyledi.

Günaydın açıklamasında, “Sanayinin aşağı tarafında kerestecilerimiz ve mermercilerimiz var. Bu arkadaşlarımız içim ihtisas sanayisini kurmuştum. Projeleri çizilmişti. İki yılda bitirmeyi taahhüt etmiştim. O çalışmayı bir milim bile götüremediler. Belediye ne yardımcı olabildi, ne içine girebildi ne de o kooperatif çalışabildi. İnşallah gelir gelmez bu ihtisas sanayiyi kuracağız” dedi.

** MEVCUT SANAYİ KORUNACAK

Başkan Adayı Günaydın modern bir sanayi sitesi inşa edeceklerini belirterek şu anda faal olan sanayi sitelerinin de asla yıkılmayacağını tam aksine geliştirilip büyütüleceğini söyledi. 
Günaydın, “Bazen demagoji edip yanlış sözler söyleyebiliyorlar. Oralar hiç yıkılmayacak bütün bu sanayi korunacak hatta daha güzel hale getireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.