Milli Eğitim Müdürlüğü ve ITSO’nun işbirliği ile YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

ISPARTA 23.02.2023 - 12:21, Güncelleme: 23.02.2023 - 12:25
 

Milli Eğitim Müdürlüğü ve ITSO’nun işbirliği ile YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

Milli Eğitim Müdürlüğü ve ITSO’dan işbirliği ile YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremin yaraları sarılıyor.  İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde toplanan gıda malzemeleri Kahramanmaraş’a gönderilmek üzere yola çıktı. 10 ili etkileyen yıkıcı depremin ardından bölgeye her türlü desteği gönderen ITSO yönetimi, hem şehre gelen depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor hem de afet bölgesinden gelen talep doğrultusunda ihtiyaçları giderebilmek amacıyla el birliğiyle çalışıyor. Bu kapsamda afet bölgesine kurulan yemekhane için ihtiyaç duyulan gıda malzemeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ITSO işbirliğinde toplanarak Kahramanmaraş’a gönderildi. ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası bölgede yaşayan ve elim felaketten etkilenen tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, yanlarında olduğunda göstermek için tüm imkânları sağlamaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Çelik, yardım malzemelerin toplanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Milli Eğitim Müdürlüğü ve ITSO’dan işbirliği ile YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremin yaraları sarılıyor.  İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde toplanan gıda malzemeleri Kahramanmaraş’a gönderilmek üzere yola çıktı.

10 ili etkileyen yıkıcı depremin ardından bölgeye her türlü desteği gönderen ITSO yönetimi, hem şehre gelen depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor hem de afet bölgesinden gelen talep doğrultusunda ihtiyaçları giderebilmek amacıyla el birliğiyle çalışıyor. Bu kapsamda afet bölgesine kurulan yemekhane için ihtiyaç duyulan gıda malzemeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ITSO işbirliğinde toplanarak Kahramanmaraş’a gönderildi.

ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası bölgede yaşayan ve elim felaketten etkilenen tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, yanlarında olduğunda göstermek için tüm imkânları sağlamaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Çelik, yardım malzemelerin toplanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.