Minik Berra Nur'dan acı haber

ISPARTA 28.02.2024 - 14:07, Güncelleme: 28.02.2024 - 14:07
 

Minik Berra Nur'dan acı haber

Isparta’da geçirdiği trafik kazası sonucunda ağır yaralanan ve yaklaşık 1,5 aydır yaşam savaşı veren 10 yaşındaki Berra Nur Çelik hayatını kaybetti.
Isparta Özel Halk Otobüsü işletmecisi Selim Çelik’in kızı Berra Nur Çelik trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 2004-2009 yılları arası Isparta Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Ahmet Görgülü’nün torunu da olan Berra Nur Çelik, Mehmet Tönge Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanmıştı. Çelik, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde 37 gündür tedavi görüyordu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Çelik'in cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kayı Köyü camisinde kılınacak cenaze namazı sonrası aile kabristanlığına defnedilecek.  
Isparta’da geçirdiği trafik kazası sonucunda ağır yaralanan ve yaklaşık 1,5 aydır yaşam savaşı veren 10 yaşındaki Berra Nur Çelik hayatını kaybetti.

Isparta Özel Halk Otobüsü işletmecisi Selim Çelik’in kızı Berra Nur Çelik trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

2004-2009 yılları arası Isparta Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Ahmet Görgülü’nün torunu da olan Berra Nur Çelik, Mehmet Tönge Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanmıştı. Çelik, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde 37 gündür tedavi görüyordu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Çelik'in cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kayı Köyü camisinde kılınacak cenaze namazı sonrası aile kabristanlığına defnedilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.