Muhtarlardan yatırımlara tam not

ISPARTA 30.08.2023 - 10:50, Güncelleme: 30.08.2023 - 10:50
 

Muhtarlardan yatırımlara tam not

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, mahalle muhtarıyla birlikte belediyenin yatırımlarını inceledi, muhtarlara yatırımlar hakkında bilgi verdi. Yatırımları inceleyen muhtarlar, “Başkanımız şehre güzel hizmetler kazandırdı. Ellerine sağlık çok güzel yatırımlar olmuş. Vatandaşlarımız da başkanımızın hizmetlerini görüyor ve takdir ediyorlar. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dediler.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, mahalle muhtarlarıyla belediyenin şehre kazandırdığı yatırımları incelemek amacıyla teknik bir gezi gerçekleştirdi. Başkan Başdeğirmen ve mahalle muhtarları, Millet Bahçesi, İstiklal Mahallesi Yeraltı Otoparkı inşaatı, Yeni Otogar inşaatı, Kirazlıdere, Mehmet Tönge Mahallesi Altgeçidi, Siber Isparta Gençlik Merkezi, Fatih Mahallesi Spor Kampusu ve belediye birimlerinin yeni hizmet binalarında incelemelerde bulundular. Başkan Başdeğirmen, şehre kazandırılan yatırımlar hakkında muhtarlara bilgi verdi. Yatırımları inceleyen mahalle muhtarları, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e şehre kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Muhtarlar, “Belediye Başkanımızın şehre kazandırdığı yatırımları ziyaret ettik. Andık Deresi Bezirgan Şelalesi çok güzel olmuş. Ellerine sağlık çok güzel yatırımlar olmuş. Andık Deresi ve yeni otogar yatırımları yakında tamamlanacak. Vatandaşlarımız da başkanımızın hizmetlerini görüyor ve takdir ediyorlar. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi. Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı, Keçeci Mahallesi Muhtarı Gökhan Büyükleblebi, İstiklal Mahallesi’ne inşa edilen yeraltı 3 katlı otoparktaki çalışmaları yerinde incelediklerini, yeni otogar alanının bitme noktasına gelindiğini gördüklerini söyledi. Büyükleblebi, “Fatih Mahallesi Spor Kampusu içerisinde sadece top sahası olduğunu biliyorduk. Yanındaki kapalı spor salonu, yüzme havuzlarını da gördük. Andık Deresi’nde atıl durumda olan ve ailelerimizle gidemediğimiz Bezirgan Şelalesi bölgesinin sosyal alana, mesirelik alanına dönüştüğünü yerinde gördük. O da bizi çok mutlu etti. Çünkü orası Dere, Keçeci ve Yenice’yi de etkileyen, şikayetlerin bol olduğu bir bölgeydi. Oranın sosyal alana dönüşmesi bizleri mutlu etti. Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, mahalle muhtarıyla birlikte belediyenin yatırımlarını inceledi, muhtarlara yatırımlar hakkında bilgi verdi. Yatırımları inceleyen muhtarlar, “Başkanımız şehre güzel hizmetler kazandırdı. Ellerine sağlık çok güzel yatırımlar olmuş. Vatandaşlarımız da başkanımızın hizmetlerini görüyor ve takdir ediyorlar. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dediler.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, mahalle muhtarlarıyla belediyenin şehre kazandırdığı yatırımları incelemek amacıyla teknik bir gezi gerçekleştirdi. Başkan Başdeğirmen ve mahalle muhtarları, Millet Bahçesi, İstiklal Mahallesi Yeraltı Otoparkı inşaatı, Yeni Otogar inşaatı, Kirazlıdere, Mehmet Tönge Mahallesi Altgeçidi, Siber Isparta Gençlik Merkezi, Fatih Mahallesi Spor Kampusu ve belediye birimlerinin yeni hizmet binalarında incelemelerde bulundular. Başkan Başdeğirmen, şehre kazandırılan yatırımlar hakkında muhtarlara bilgi verdi.

Yatırımları inceleyen mahalle muhtarları, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e şehre kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Muhtarlar, “Belediye Başkanımızın şehre kazandırdığı yatırımları ziyaret ettik. Andık Deresi Bezirgan Şelalesi çok güzel olmuş. Ellerine sağlık çok güzel yatırımlar olmuş. Andık Deresi ve yeni otogar yatırımları yakında tamamlanacak. Vatandaşlarımız da başkanımızın hizmetlerini görüyor ve takdir ediyorlar. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı, Keçeci Mahallesi Muhtarı Gökhan Büyükleblebi, İstiklal Mahallesi’ne inşa edilen yeraltı 3 katlı otoparktaki çalışmaları yerinde incelediklerini, yeni otogar alanının bitme noktasına gelindiğini gördüklerini söyledi. Büyükleblebi, “Fatih Mahallesi Spor Kampusu içerisinde sadece top sahası olduğunu biliyorduk. Yanındaki kapalı spor salonu, yüzme havuzlarını da gördük. Andık Deresi’nde atıl durumda olan ve ailelerimizle gidemediğimiz Bezirgan Şelalesi bölgesinin sosyal alana, mesirelik alanına dönüştüğünü yerinde gördük. O da bizi çok mutlu etti. Çünkü orası Dere, Keçeci ve Yenice’yi de etkileyen, şikayetlerin bol olduğu bir bölgeydi. Oranın sosyal alana dönüşmesi bizleri mutlu etti. Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.