Muratpaşa’da 15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2023 - 15:56, Güncelleme: 14.07.2023 - 12:27
 

Muratpaşa’da 15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı

Muratpaşa’da 15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde, 2016’da yaşanan darbe girişimi sırasında Türkiye’nin farklı noktalarında yaşanan olaylarda çekilmiş fotoğraflardan oluşan sergi, Muratpaşa Belediye fuayesinde açıldı.Ahmet Sönmez Muratpaşa Halk Kütüphanesi’nce hazırlanan fotoğraf sergisinin açılışına Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarı yer aldı. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan sergi açılışının ardından Burhan ve Uysal birlikte sergiyi gezdi. Sergide, darbe girişimi sırasında ve sonrasında Türkiye’nin farklı illerinde yaşanan olaylarda çekilmiş fotoğraflar yer alıyor.
Muratpaşa’da 15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde, 2016’da yaşanan darbe girişimi sırasında Türkiye’nin farklı noktalarında yaşanan olaylarda çekilmiş fotoğraflardan oluşan sergi, Muratpaşa Belediye fuayesinde açıldı.
Ahmet Sönmez Muratpaşa Halk Kütüphanesi’nce hazırlanan fotoğraf sergisinin açılışına Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarı yer aldı. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan sergi açılışının ardından Burhan ve Uysal birlikte sergiyi gezdi. Sergide, darbe girişimi sırasında ve sonrasında Türkiye’nin farklı illerinde yaşanan olaylarda çekilmiş fotoğraflar yer alıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.