Muratpaşa’dan falez konserleri

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 13:01, Güncelleme: 28.07.2023 - 10:58
 

Muratpaşa’dan falez konserleri

Muratpaşa’dan falez konserleri
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin yaz konserleri Falez konserleriyle Prof. Dr. Erdal İnönü Kent Parkı’nda başladı. Parkta konserler, her perşembe saat 20.00’de yaz boyunca devam edecek.Muratpaşa Belediyesi’nin yürüyüş ve bisiklet yolları, parkları, belediye işletmesi olan kafe ve plajlarıyla bütünlüklü bir yaşam alanına dönüştürdüğü yaklaşık 5 kilometrelik falez sahil bandında yaz konserleri serisine başladı. Prof. Dr. Erdal İnönü Kent Parkı’nda Falez Konserleri adıyla başlayan serinin ilkinde Grup Anatolia sahne aldı. 25 dönümlük bir alana yayılan ve kent ışıklarına karşı doyumsuz bir manzara sunan parka gelenler minderler üzerinde müziğin keyfini çıkardı. Parkta konserler her perşembe saat 20.00’de yaz boyunca devam edecek.
Muratpaşa’dan falez konserleri
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin yaz konserleri Falez konserleriyle Prof. Dr. Erdal İnönü Kent Parkı’nda başladı. Parkta konserler, her perşembe saat 20.00’de yaz boyunca devam edecek.
Muratpaşa Belediyesi’nin yürüyüş ve bisiklet yolları, parkları, belediye işletmesi olan kafe ve plajlarıyla bütünlüklü bir yaşam alanına dönüştürdüğü yaklaşık 5 kilometrelik falez sahil bandında yaz konserleri serisine başladı. Prof. Dr. Erdal İnönü Kent Parkı’nda Falez Konserleri adıyla başlayan serinin ilkinde Grup Anatolia sahne aldı. 25 dönümlük bir alana yayılan ve kent ışıklarına karşı doyumsuz bir manzara sunan parka gelenler minderler üzerinde müziğin keyfini çıkardı. Parkta konserler her perşembe saat 20.00’de yaz boyunca devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.