Ocakta unutulan yumurtalar itfaiye ve polisi alarma geçirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2023 - 10:16, Güncelleme: 20.08.2023 - 10:04
 

Ocakta unutulan yumurtalar itfaiye ve polisi alarma geçirdi

Ocakta unutulan yumurtalar itfaiye ve polisi alarma geçirdi
Antalya’nın Manavgat ilçesindeki bir evde yangın çıktığı ihbarı itfaiye ve polis ekiplerini alarma geçirdi. Kapıyı levye ile açan itfaiye erleri, ikametten yükselen dumanların ocakta unutulup adeta küle dönen yumurtalardan çıktığı belirledi.Emek Mahallesi Barbaros Caddesi 3027 sokak No: 67 adresinde Güllü Şahin’in kaldığı ikamette yangın ihbarı Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekiplerini alarma geçirdi. Adrese gelen ekipler dumanların çıktığı ikamette kimsenin bulunmadığını belirledikten sonra ikametin kapısını levye yardımıyla açarak içeri girerken, yükselen dumanların ocakta unutulan ve yanan yumurtalardan çıktığını belirledi.Yumurtaların bulunduğu tavayı ocaktan alarak dışarı çıkaran itfaiye görevlileri ikametteki dumanın çıkmasının ardından olay yerinden ayrıldı.
Ocakta unutulan yumurtalar itfaiye ve polisi alarma geçirdi
Antalya’nın Manavgat ilçesindeki bir evde yangın çıktığı ihbarı itfaiye ve polis ekiplerini alarma geçirdi. Kapıyı levye ile açan itfaiye erleri, ikametten yükselen dumanların ocakta unutulup adeta küle dönen yumurtalardan çıktığı belirledi.
Emek Mahallesi Barbaros Caddesi 3027 sokak No: 67 adresinde Güllü Şahin’in kaldığı ikamette yangın ihbarı Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekiplerini alarma geçirdi. Adrese gelen ekipler dumanların çıktığı ikamette kimsenin bulunmadığını belirledikten sonra ikametin kapısını levye yardımıyla açarak içeri girerken, yükselen dumanların ocakta unutulan ve yanan yumurtalardan çıktığını belirledi.
Yumurtaların bulunduğu tavayı ocaktan alarak dışarı çıkaran itfaiye görevlileri ikametteki dumanın çıkmasının ardından olay yerinden ayrıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.