Ödüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtı

YAŞAM 01.05.2023 - 13:26, Güncelleme: 01.05.2023 - 13:26
 

Ödüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Ümit Işık, Ümit Işık Akademiyi açtı

Prof. Dr. Atalay Yörükoğlu Genç Bilim İnsanı Ödülünün sahibi olan bebek, çocuk ve genç psikiyatristi Doç. Dr. Ümit Işık, psikologların, çocuk gelişim uzmanın ve ergoterapistinin de içerisinde hizmet vereceği Ümit Işık Akademi’yi görkemli bir törenle açtı.
Bebek, çocuk, genç ve erişkinler için psikoterapi, eğitim ve danışmanlık hizmeti verilecek olan ve Doç. Dr. Ümit Işık, Psikolog Muhammed Çiftçi, Psikolog Tutku Cansın Özkan ve Çocuk Gelişim Uzmanı Ecem Yurtsever Tekeli’nin hizmet vereceği Ümit Işık Akademinin açılış törenine Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik ve Ekibi, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve Oda Başkanları, AK Parti Milletvekili Adayı Osman Zabun ile Nesrin Semiz ile çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve EOB Başkanı Ahmet Tural, TSO Başkanı Metin Çelik ve Milletvekili Adayı Osman Zabun, Isparta ekonomisine katma değer katacak ve istihdamı artıracak işletmenin şehre yeni bir vizyon katacağını ve burada insanlara sağlık hizmeti verileceğini dile getirdiler. İşletmesinin hayırlı ve bol kazanç getirmesini dileyen Başdeğirmen, Çelik, Tural ve Zabun daha sonra okunan dua ile birlikte açılış kurdelesini kestiler. Misafirleri ile tek tek ilgilenen ve kliniği gezdiren Doç. Dr. Ümit Işık, yoğun bir talebin olduğu klinikte randevu esaslı hizmet verdiklerini belirterek, Isparta’nın sağlık sektörünce ciddi bir ivme kazandığını dile getirdi. Doç. Dr. Ümit Işık, açılış için Yozgat’tan çıkıp gelen İnovasyon ekibine, Konya’dan gelen Çocuk ve Ergen Psikiyatristlerine, Burdur ve Bucaktan gelen misafirlerine ve hizmet etmekten onur duyduğum diye belirttiği Isparta halkına teşekkürlerine iletti.
Prof. Dr. Atalay Yörükoğlu Genç Bilim İnsanı Ödülünün sahibi olan bebek, çocuk ve genç psikiyatristi Doç. Dr. Ümit Işık, psikologların, çocuk gelişim uzmanın ve ergoterapistinin de içerisinde hizmet vereceği Ümit Işık Akademi’yi görkemli bir törenle açtı.

Bebek, çocuk, genç ve erişkinler için psikoterapi, eğitim ve danışmanlık hizmeti verilecek olan ve Doç. Dr. Ümit Işık, Psikolog Muhammed Çiftçi, Psikolog Tutku Cansın Özkan ve Çocuk Gelişim Uzmanı Ecem Yurtsever Tekeli’nin hizmet vereceği Ümit Işık Akademinin açılış törenine Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik ve Ekibi, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve Oda Başkanları, AK Parti Milletvekili Adayı Osman Zabun ile Nesrin Semiz ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve EOB Başkanı Ahmet Tural, TSO Başkanı Metin Çelik ve Milletvekili Adayı Osman Zabun, Isparta ekonomisine katma değer katacak ve istihdamı artıracak işletmenin şehre yeni bir vizyon katacağını ve burada insanlara sağlık hizmeti verileceğini dile getirdiler. İşletmesinin hayırlı ve bol kazanç getirmesini dileyen Başdeğirmen, Çelik, Tural ve Zabun daha sonra okunan dua ile birlikte açılış kurdelesini kestiler.

Misafirleri ile tek tek ilgilenen ve kliniği gezdiren Doç. Dr. Ümit Işık, yoğun bir talebin olduğu klinikte randevu esaslı hizmet verdiklerini belirterek, Isparta’nın sağlık sektörünce ciddi bir ivme kazandığını dile getirdi. Doç. Dr. Ümit Işık, açılış için Yozgat’tan çıkıp gelen İnovasyon ekibine, Konya’dan gelen Çocuk ve Ergen Psikiyatristlerine, Burdur ve Bucaktan gelen misafirlerine ve hizmet etmekten onur duyduğum diye belirttiği Isparta halkına teşekkürlerine iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.