Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

ISPARTA 06.10.2023 - 19:40, Güncelleme: 06.10.2023 - 19:40
 

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Isparta’da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Isparta Vatan Mahallesi 4110 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, O.Ö idaresindeki 32 ACU 079 plakalı otomobil ile Afganistan uyruklu N.A.R. idaresindeki 32 MA 0900 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu olarak bulunan A.R. yaralandı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla birlikte bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Isparta’da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Isparta Vatan Mahallesi 4110 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, O.Ö idaresindeki 32 ACU 079 plakalı otomobil ile Afganistan uyruklu N.A.R. idaresindeki 32 MA 0900 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu olarak bulunan A.R. yaralandı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla birlikte bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.