Polisler, ‘Güvenli Okullar’ için öğretmen ve öğrencilere seminer verdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2024 - 15:30, Güncelleme: 05.01.2024 - 13:49
 

Polisler, ‘Güvenli Okullar’ için öğretmen ve öğrencilere seminer verdi

Polisler, ‘Güvenli Okullar’ için öğretmen ve öğrencilere seminer verdi
Antalya’da polis ekipleri, “Güvenli Okullar Projesi Kapsamında” okulların daha güvenli hale getirilmesi amacıyla öğretmen, idareci ve öğrencilere bilgilendirme semineri verdi.İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube, Siber Suçlarla Mücadele ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlükleri ekipleri, “Güvenli Okullar” projesi kapsamında Antalya Barosu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmen, idareci ve öğrenciler olmak üzere 157 kişiye, çocuk hakları, okullarda şiddet, çocuk istismarı ve istismarın Önlenmesi, güvenli ve bilinçli internet kullanımı, internet ortamında çocukların korunması ve sosyal medya kullanımı, 112 acil çağrı merkezinin kullanımı, kişisel güvenlik ve suçtan korunma, toplum destekli polislik anlayışı ve projeler konularında seminer verdi.
Polisler, ‘Güvenli Okullar’ için öğretmen ve öğrencilere seminer verdi
Antalya’da polis ekipleri, “Güvenli Okullar Projesi Kapsamında” okulların daha güvenli hale getirilmesi amacıyla öğretmen, idareci ve öğrencilere bilgilendirme semineri verdi.
İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube, Siber Suçlarla Mücadele ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlükleri ekipleri, “Güvenli Okullar” projesi kapsamında Antalya Barosu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmen, idareci ve öğrenciler olmak üzere 157 kişiye, çocuk hakları, okullarda şiddet, çocuk istismarı ve istismarın Önlenmesi, güvenli ve bilinçli internet kullanımı, internet ortamında çocukların korunması ve sosyal medya kullanımı, 112 acil çağrı merkezinin kullanımı, kişisel güvenlik ve suçtan korunma, toplum destekli polislik anlayışı ve projeler konularında seminer verdi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.