Şampiyonluk kupasını Vali Baruş ve Başkan Başdeğirmen’den aldılar

SPOR 28.01.2024 - 16:30, Güncelleme: 28.01.2024 - 16:30
 

Şampiyonluk kupasını Vali Baruş ve Başkan Başdeğirmen’den aldılar

Isparta U–14 Futbol Ligi Play Off grubu son maçında Zaferspor’u 5-1 yenen lider Isparta Zirvespor şampiyon oldu. Isparta Zirvespor’a şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Vali Aydın Baruş ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen verdi. Vali Baruş ve Başkan Başdeğirmen, sporculara Ispartaspor forması hediye etti.
Isparta U-14 Futbol Ligi Play Off grubunda 2023-2024 sezonu tamamlandı. Isparta Zirvespor, ligi lider tamamlayarak şampiyon oldu. Milli Egemenlik Stadyumunda oynanan karşılaşmada Isparta Zirvespor, Zaferspor’u 5-1 yendi ve ligin şampiyonu oldu. Ligin son maçı öncesinde Isparta Zirvespor’un oyuncuları bir video çekerek, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i Zaferspor’la karşılaşacakları maça davet ettiler. Sporcular videoda “Sayın Belediye Başkanım Şükrü amca. Zirvespor Kulübü olarak bu yıl yine, yeniden şampiyon oluyoruz. Bu mutlu günümüzde bizlere eşlik etmenizi rica ederiz. Kulübümüze sağladığınız destekler için çok teşekkür ederiz. Cuma günü saat 12.00’da Milli Egemenlik Stadında sizi bekliyor olacağız” dediler. Isparta Zirvespor’u şampiyonluk maçında Vali Aydın Baruş ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen yalnız bırakmadı. Vali Baruş ve Başkan Başdeğirmen, maç sonunda Isparta Zirvespor’un şampiyonluk kupasını ve madalyalarını verdi. Vali Baruş ve Başkan Başdeğirmen’e Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir, ASKF Başkanı Nurettin Akgül, Futbol İl Temsilcisi Ali Durmuş da eşlik etti. Vali Baruş ve Başkan Başdeğirmen, kupa töreninin ardından iki takımın oyuncularını tebrik ederek, oyunculara yeşil pembe renklere sahip Ispartaspor forması hediye etti. Isparta Zirvespor’un oyuncuları şampiyon oldukları için mutluluk duyduklarını belirterek, “Valimiz ve belediye başkanımıza mesaj göndermiştik. Bizi kırmadılar ve geldiler. Bugün bizim için çok özel bir gün. Başarılarımıza yeni bir katkı yaptık. Son maçımızı da kazanarak namağlup şampiyon olduk. İnşallah turnuvada Isparta’yı güzel bir şekilde temsil edeceğiz. Vali bey ve belediye başkanımıza maçımıza geldikleri için çok teşekkür ederiz” dediler. Isparta Zirvespor Teknik Direktörü Erol Yedibela, şampiyonluk için takımın sporcularıyla birlikte çok emek verdiklerini ifade etti. Sporcularının başarıyı hak ettiğine değinen Yedibela, “Geçen sene de şampiyonluk yaşamışlardı. Bu yıl taçlandırdılar. Belediye başkanımız ve sayın valimizi aramızda görmek önemliydi. Kendilerinin buraya gelmeleri bize onur verdi. Tüm takımların yanında olmaları şehrimiz için güzel bir şey. Kendileriyle gurur duyuyoruz” ifadelerinde bulundu.
Isparta U–14 Futbol Ligi Play Off grubu son maçında Zaferspor’u 5-1 yenen lider Isparta Zirvespor şampiyon oldu. Isparta Zirvespor’a şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Vali Aydın Baruş ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen verdi. Vali Baruş ve Başkan Başdeğirmen, sporculara Ispartaspor forması hediye etti.

Isparta U-14 Futbol Ligi Play Off grubunda 2023-2024 sezonu tamamlandı. Isparta Zirvespor, ligi lider tamamlayarak şampiyon oldu. Milli Egemenlik Stadyumunda oynanan karşılaşmada Isparta Zirvespor, Zaferspor’u 5-1 yendi ve ligin şampiyonu oldu. Ligin son maçı öncesinde Isparta Zirvespor’un oyuncuları bir video çekerek, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i Zaferspor’la karşılaşacakları maça davet ettiler. Sporcular videoda “Sayın Belediye Başkanım Şükrü amca. Zirvespor Kulübü olarak bu yıl yine, yeniden şampiyon oluyoruz. Bu mutlu günümüzde bizlere eşlik etmenizi rica ederiz. Kulübümüze sağladığınız destekler için çok teşekkür ederiz. Cuma günü saat 12.00’da Milli Egemenlik Stadında sizi bekliyor olacağız” dediler.

Isparta Zirvespor’u şampiyonluk maçında Vali Aydın Baruş ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen yalnız bırakmadı. Vali Baruş ve Başkan Başdeğirmen, maç sonunda Isparta Zirvespor’un şampiyonluk kupasını ve madalyalarını verdi. Vali Baruş ve Başkan Başdeğirmen’e Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir, ASKF Başkanı Nurettin Akgül, Futbol İl Temsilcisi Ali Durmuş da eşlik etti.

Vali Baruş ve Başkan Başdeğirmen, kupa töreninin ardından iki takımın oyuncularını tebrik ederek, oyunculara yeşil pembe renklere sahip Ispartaspor forması hediye etti.

Isparta Zirvespor’un oyuncuları şampiyon oldukları için mutluluk duyduklarını belirterek, “Valimiz ve belediye başkanımıza mesaj göndermiştik. Bizi kırmadılar ve geldiler. Bugün bizim için çok özel bir gün. Başarılarımıza yeni bir katkı yaptık. Son maçımızı da kazanarak namağlup şampiyon olduk. İnşallah turnuvada Isparta’yı güzel bir şekilde temsil edeceğiz. Vali bey ve belediye başkanımıza maçımıza geldikleri için çok teşekkür ederiz” dediler.

Isparta Zirvespor Teknik Direktörü Erol Yedibela, şampiyonluk için takımın sporcularıyla birlikte çok emek verdiklerini ifade etti. Sporcularının başarıyı hak ettiğine değinen Yedibela, “Geçen sene de şampiyonluk yaşamışlardı. Bu yıl taçlandırdılar. Belediye başkanımız ve sayın valimizi aramızda görmek önemliydi. Kendilerinin buraya gelmeleri bize onur verdi. Tüm takımların yanında olmaları şehrimiz için güzel bir şey. Kendileriyle gurur duyuyoruz” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.