Sanayi atıkları alev alev yandı, gökyüzünü duman kapladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2023 - 10:30, Güncelleme: 15.09.2023 - 10:25
 

Sanayi atıkları alev alev yandı, gökyüzünü duman kapladı

Sanayi atıkları alev alev yandı, gökyüzünü duman kapladı
Antalya’nın Aksu ilçesinde boş arazide sanayi atıklarının tutuşması ile başlayan yangında çıkan dumanlar gökyüzünü siyaha bürüdü. Yaklaşık 500 metrekare alanda etkili olan yangın, ekipler tarafından söndürüldü.Yangın, Aksu ilçesi Çalkaya Mahallesi Sanayi Sitesi arkasındaki boş arazide çıktı. Alınan bilgiye göre, boş araziden duman çıktığını gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Boş arazide sanayi atıklarında başlayan yangın bir anda büyüdü. Çıkan duman ise gökyüzünü kapladı. İtfaiye ekipleri kısa bir süre alana yaklaşmakta zorluk yaşarken, yaklaşık 500 metrekare alanda etkili olan yangın, itfaiyenin zamanında müdahalesiyle yakındaki ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. Daha önce de sık sık yangınların yaşandığı bölgede polis ekipleri yangınının çıkışına yönelik inceleme başlattı.
Sanayi atıkları alev alev yandı, gökyüzünü duman kapladı
Antalya’nın Aksu ilçesinde boş arazide sanayi atıklarının tutuşması ile başlayan yangında çıkan dumanlar gökyüzünü siyaha bürüdü. Yaklaşık 500 metrekare alanda etkili olan yangın, ekipler tarafından söndürüldü.
Yangın, Aksu ilçesi Çalkaya Mahallesi Sanayi Sitesi arkasındaki boş arazide çıktı. Alınan bilgiye göre, boş araziden duman çıktığını gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Boş arazide sanayi atıklarında başlayan yangın bir anda büyüdü. Çıkan duman ise gökyüzünü kapladı. İtfaiye ekipleri kısa bir süre alana yaklaşmakta zorluk yaşarken, yaklaşık 500 metrekare alanda etkili olan yangın, itfaiyenin zamanında müdahalesiyle yakındaki ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. Daha önce de sık sık yangınların yaşandığı bölgede polis ekipleri yangınının çıkışına yönelik inceleme başlattı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.