Sanayi çalışanlarının sandal keyfi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2023 - 17:30, Güncelleme: 25.11.2023 - 16:49
 

Sanayi çalışanlarının sandal keyfi

Sanayi çalışanlarının sandal keyfi
Antalya’da sanayi çalışanlarının yağan yağmur sonrası hurda malzeme ile sandal gezintisi yapması gülümsetti.Antalya’da aşırı yağışlar etkili oluyor. Serik ilçesi sanayi sitesinde çalışanlar ise bu durumu eğlenceli hale getirdi. Çalışanlar, yağmurdan dolayı biriken suda hurda malzeme içine girerek küreklerle sandal keyfi yaşadılar. O anlar ise arkadaşları tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Yağmur, Belek Mahallesi’nde de etkili olurken, pazar esnafı zor durumda kaldı, tezgahlar sular içinde kaldı.
Sanayi çalışanlarının sandal keyfi
Antalya’da sanayi çalışanlarının yağan yağmur sonrası hurda malzeme ile sandal gezintisi yapması gülümsetti.
Antalya’da aşırı yağışlar etkili oluyor. Serik ilçesi sanayi sitesinde çalışanlar ise bu durumu eğlenceli hale getirdi. Çalışanlar, yağmurdan dolayı biriken suda hurda malzeme içine girerek küreklerle sandal keyfi yaşadılar. O anlar ise arkadaşları tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Yağmur, Belek Mahallesi’nde de etkili olurken, pazar esnafı zor durumda kaldı, tezgahlar sular içinde kaldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.