Sanayi esnafından rekor kan bağışı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2023 - 18:00, Güncelleme: 02.10.2023 - 17:42
 

Sanayi esnafından rekor kan bağışı

Sanayi esnafından rekor kan bağışı
Korkuteli Kızılay şubesi ve Korkuteli Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetim tarafından ortaklaşa düzenlenen “Kan Ver Hayat Kurtar” kampanyası bünyesinde 104 ünite bağışı toplandı.Korkuteli Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hasan Ekinci, sanayi esnafının kan vererek kan bağışı konusunda duyarlı olduğunu belirterek, “Sanayi esnafı senede en az 3-4 defa Kızılay’a kan bağışında bulunuyor. Son bağışta esnaf arkadaşlarımız 104 ünite kan bağışında bulundular. Tüm esnaf arkadaşlara teşekkür ediyoruz” dedi.Kızılay Korkuteli şube başkanı Süleyman Tunç ise “Korkuteli sanayi sitesinde gerçekleştirmiş olduğumuz kan bağışı kampanyamız 104 ünite kan bağışıyla tüm zamanların en yoğun rekor katılımlı kampanyası oldu. Kan bağışında bulunan tüm dostlarımız başta olmak üzere, bizlere her daim kapılarını açan ve elinden gelen tüm desteği gösteren Korkuteli sanayi sitesi kooperatifi başkanımız Hasan Ekinci ve tüm yönetimine teşekkür ederiz” dedi.
Sanayi esnafından rekor kan bağışı
Korkuteli Kızılay şubesi ve Korkuteli Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetim tarafından ortaklaşa düzenlenen “Kan Ver Hayat Kurtar” kampanyası bünyesinde 104 ünite bağışı toplandı.
Korkuteli Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hasan Ekinci, sanayi esnafının kan vererek kan bağışı konusunda duyarlı olduğunu belirterek, “Sanayi esnafı senede en az 3-4 defa Kızılay’a kan bağışında bulunuyor. Son bağışta esnaf arkadaşlarımız 104 ünite kan bağışında bulundular. Tüm esnaf arkadaşlara teşekkür ediyoruz” dedi.
Kızılay Korkuteli şube başkanı Süleyman Tunç ise “Korkuteli sanayi sitesinde gerçekleştirmiş olduğumuz kan bağışı kampanyamız 104 ünite kan bağışıyla tüm zamanların en yoğun rekor katılımlı kampanyası oldu. Kan bağışında bulunan tüm dostlarımız başta olmak üzere, bizlere her daim kapılarını açan ve elinden gelen tüm desteği gösteren Korkuteli sanayi sitesi kooperatifi başkanımız Hasan Ekinci ve tüm yönetimine teşekkür ederiz” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.